Latest Instagrams
sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Qstock 2016

Huh, mää oon väsynyt! :D Meidän ei ollut aluksi tarkoitus edes lähteä Qstockiin, koska siellä ei tänä vuonna ollut niin hyvät esiintyjät kuin yleensä. Oltiin myös just tultu reissusta, joten aateltiin että ois kiva viettää aikaa ihan kotonakin. No, me saatiin sitten VIP-liput ja pakkohan se oli lähtä :D Ja oli kyllä hauskaa, vaikka nyt väsyttääkin. 

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage1

Toi snäppifiltteri!! Jatkossa otan selfiet aina tolla :D Hei muistakaa seurata mua snäpissä: jrissala! :) Tässä tosiaan mun ensimmäisen päivän asu ja tykkäsin tästä toooosi paljon! Tuli vähän paniikki mitä laittaa päälle, sillä ajattelin että illalla tulis kylmä. Oli myös kiva pitkästä aikaa meikata ja laittaa hiuksia, Espanjan kuumuudessa en tehny kumpaakaan, joten nyt oli kiva tuntea itsensä ihmiseksi ;D Perjantai-illan kruunas Cheekin keikka, joka oli jo Ruississa mahtava. En kuuntele yleensä Cheekiä ikinä lenkillä tai kämpillä, mutta festareilla sillä on aina hyvät keikat! 

PicMonkey Collage2

Ja toisen päivän asu näytti tältä! Ei läheskään niin kiva ku toi perjantain asu, mutta lauantaina oli jo aika väsy.. Päätin myöskin laittaa tennarit, mikä on aina hyvä valinta festareille. Jostain syystä jopa noi Conssit perjantaina tappoi mun jalat, joten ainoa vaihtoehto oli mukavat tennarit. Lauantaina vähän satoi, mutta ei onneksi koko päivää. Lauantaina me oltiin kattomassa Reckless Lovea, JVG:tä, Elastista, Opethia ja Anastaciaa. Lähettiin sitten kotiin ennen pääesiintyjää, koska ei vain jaksanut enää :D Anastacia toi mieleen ala-asteen, koska kuunneltiin silloin sen biisejä. Siinä on muuten kova mimmi, 48-vuotta ja näytti ainakin screenin kautta parikymppiseltä! Ja ne nahkatakit, ah rakkautta <3 

Nyt mun täytyskin sitten alkaa siirtämään ajatuksia takaisin töihin, mun loma nimittäin loppuu! Loma meni taas niin nopeesti, mutta ihana kun pääsi rentoutumaan (ja juomaan liikaa viiniä), sillä nyt koittaa taas paluu kahteen työhön ja gradun pariin. Onneksi tätä  rumbaa kestää enää kuukauden ja sitten mun harjoittelu loppuu. Tsemppiä kaikille jotka myös palaa töihin <3 

2 kommenttia:

  1. Wau, tykkään sun hiuksista tosi paljon! Ja festariasuiksi juuri sopivat vaatteet olet valinnut :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja asuja! :--) Oon joskus nelosella ollu Cheekin keikalla - koska nelosen tanssit, heh - ja se veti sillonkin niin hyvin, että pitäis ehkä käydä joskus tsekkailemassa uudestaan, jos se sattuis tulemaan vastaan sopivasti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe