Latest Instagrams
keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Michael Kors Dottie bag

Hah, tällä tuhlaamisella täytyy varmaan kohta lähtä jo takas töihin.. Tuhlasin lomarahoja myös yhteen tosi kivaa laukkuun, vähän piristääkseni itseäni ;) Mää loman kunniaksi siivosin vaatehuonetta ja heitin viimeisetkin tekonahkaset laukut kirppiskasaan, laukkukokoelma alkaa pikkuhiljaa näyttämään ihan hyvältä. Yhen Michael Korsin laukun ajattelin kyllä myydä, mulla on kaks niitä kuviollista Jet Settiä, eikä ne oikein istu mun tyyliin enää.. 

P7060267.jpg

P7060270.jpg

Mulla on Marc Jacobsilta se yks bucket bag ja tykkään sitä tosi kovasti. Nyt kun bongasin Nellyltä isomman bucket bagin ja vielä 150e alennuksessa, klikkasin saman tien ostoskoriin. Tää on tosi kätevä malli, sisään mahtuu paljon tavaraa, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tässä on myös kaks hihnaa, eli voi kantaa olalla tai käessä. Plus toi mun karvapallo sopii tähän hyvin ;) 

En oo kirjoitellutkaan mun laukkuhaaveista vähään aikaan, täytys varmaan tehä joku inspispostaus niistä. Suunnittelin tossa parisen viikkoa sitten mm. mun valmistujaislahjaa, jos meinaan ton gradun saada joskus kirjotettua, tarvin ehdottomasti jonkun hyvän palkinnon ;D Yks laukku on jo mielessä (eli noin viis), saa nähä mikä sitten on lopullinen maisterilahja. Lisäksi mää tarvisin jonkun isomman shopperin, sellasen mihin mahtuu läppäri, kirjoja ja vaikka koko elämä. Hmm... Vaikeita valintoja.. :P 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe