Latest Instagrams
perjantai 29. heinäkuuta 2016

Kylie Jenner Lip Kit

Aaaaaaaaa vihdoin!! Reissun aikana postisetä oli tuonut mulle odotetun paketin, Kylie Jennerin Lip Kitin. Setti sisältää siis huulipunan ja huultenrajauskynän. Värin valinta tuotti vähän ongelmia, koska tykkään tosi paljon niistä kaikista neutraaleista väreistä. 

P7280343.jpg


P7280346.jpg

Mää ostin tän setin sitten loppujen lopuksi sävyssä Posie K, koska mulla on ennestään kaks nudea huulipunaa NYX:ltä. Tää on niistä sävyistä eniten pinkkiin taittava ja ei luonnossa ihan yhtä pinkki kuin kuvassa.

P7280344.jpg

P7290001.jpg


Aaah, toi on niin täydellinen sävy! Haluan kyllä vielä toisenkin sävyn, jonkun niistä nudeista <3 Tää on myös ihan täydellinen huulipuna, kestää todella pitkään eikä siitä tuu sellasta ällöttävää tunnetta huuliin. Nykyisin kyllä tuntuu että kaikki huulipunat on mattepunia, eli myös kestää paremmin kuin "normaalit" huulipunat. Hieman hintaviahan nää Kylien huulipunat on, mutta mun mielestä välillä voi vähän törsätä :P Näistä on tullut myös eBayhin feikkiversioita, katoin jokun Youtube-videon, jossa vertailtiin aitoa ja feikkiä huulipunaa. Ainoa ero niissä oli että koostumus ei ole täysin samanlainen ja kestävyys myöskin tietty eri. Mutta jos haluaa testata näitä sävyjä, voi tsekata myös eBayn :) 

Tänään mää otan suunnaksi Qstockin, kyllähän sitä ehti ollakin yhen päivän kotona :D Nyt täytyykin alkaa valmistautumaan, ei varmaan tartte sanoa mitä huulipunaa aion laittaa? ;) Onko joku muu testannu näitä Kylien huulipunia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe