Latest Instagrams
tiistai 12. heinäkuuta 2016

Hengissä taas

Huh, kyllähän toi Ruisrock taas vei voimat. Varsinkin paluumatka autolla oli aika kuluttava ja meininki oli aika hiljaista. Mutta Ruisrock ei petä koskaan ja ens vuonna ehdottomasti uudestaan! Niin mieletön ilma taas ja loistava meininki <3 Lauloin ääneni käheäksi Apulannan keikalla ja muiden keikoilla tanssittiin jalat kipeäksi. 

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage2

En ees tiedä milloin viimeksi mulla on ollut lippis?!?! Jos siis lenkkeilyä ei lasketa. Tollaset snapbackit ei oo yhtään mun tyylisiä, mutta festareille ne sopi ihan hyvin. En myöskään omistanut ennen Ruissia yhtäkään printtipaitaa, mutta sain pakkomielteen sellasesta ja halusin sellasen mun festariasuun. Onneks sellanen löyty Gina Tricotista. 

Haha, tossa alemman kollaasin oikeessa kuvassa on aika iloinen festarityyppi..  Toi oli toinen päivä ja mulla oli jo lievästi sanottuna heikko happi. :D Onneks me sentään yövyttiin hotellissa, en ois varmaan ikinä säilynyt hengissä ilman hotellin ihanaa aamupalaa, isoa ja pehmeää sänkyä ja kunnon suihkua ilman jonoja. Musta ei kyllä ikinä ois sellaseen telttailuun.. (Nyt vois sitten taas miettiä sitä meidän Nepalin reissua, se kestää 10 päivää ja Ruisrock 3 ;D ) 

Oliko joku teistä Ruississa? :)

1 kommentti:

  1. Ketä nuo hölmön näköiset jäbät pöydän ääressä ovat?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe