Latest Instagrams
perjantai 22. heinäkuuta 2016

Asu Malagasta

Vitsi mikä päivä tänään takana!! Käytiin kiertämässä Caminito Del Rey, joka on tituleerattu yhdeksi maailman vaarallisimmaksi vaellukseksi. Siitä lisää myöhemmin kunhan ehdi käydä kuvat läpi, nyt eiliseen asuun!

P7210019.jpg

Täällä on KUUMA! Tänään asteita on ollut 36. Tukka ja naama näyttää siis siltä, koko ajan oon ihan hiestä märkä :D Eilen illalla asteet kuitenkin vähän laski, joten nappastiin asukuvat läheisellä kirkolla. Käytiin eilen illalla drinksuilla vanhassa kaupungissa ja samalla käytiin syömässä tapaksia. Mää niin tykkään espanjalaisesta ruuasta <3


P7210047.jpg

Ärsyttää kun tukka näyttää keltaselle, mutta en saanut muokattua sitä pois ilman hirveetä taistelua. Kyllä se vamaan keltaseksi menee täällä muutenkin, täytyy varata heti kampaaja kotona.. 


P7210038.jpg

Kuvauspaikkoja täällä on kyllä tosi paljon, voisin muuttaa tänne ja rueta täyspäiväiseksi bloggaajaksi ;D Mulla tulee muutenkin aina reissussa sellanen fiilis että mua ei oo luotu asumaan Oulussa, voisin ihan hyvin kuvitella itseni asumassa vaikka Espanjassa, kunhan saisin tehdä oman alan töitä. Tai sit vaihtoehtoisesti kirjoitella blogia :D Mulle tulee myös reissussa jo valmiiksi ahdistus siitä, milloin pääsee taas reissuun. Pahalta näyttää että meidän seuraava reissu on vasta se Nepalin reissu joulukuussa, koska T on harjoittelussa koko syksyn. Täytyy koittaa kehittää edes joku viikonloppureissu johonkin..

Nyt me aletaan kattomaan leffaa ja herkuttelemaan, toi vaellus 36 asteen helteessä vei kaikilta voimat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe