Latest Instagrams
torstai 7. heinäkuuta 2016

All black

Käytiin T:n kanssa leffassa tiistaina ja tarkoitus oli ottaa asukuvia, mutta yllättäen satoi vettä kuin saavista kaatamalla. Siis ihan oikeesti, täällä on satanut koko ajan?! Ja tulee vielä ihan järkyttäviä kuuroja. Mikä tää kesäsää on?? Taas vissii sellanen kesä että ei tartte paljo rannalle mennä. Haikeudella voi katella noita vuoden 2014 kesäpostauksia, sillo sentään oli kunnon hellesäät. 

P7050250.jpg


Tiistaina olin mustissa ja halusin kuitenkin pukea mekon, vaikka sataakin vettä. Maksimekkoja pystyisi kätevästi käyttämään ympäri vuoden, tuoltahan ei paksut sukkikset näy mihinkään. Mulla on aika paljon maksimekkoja, mutta aika vähän näitä tulee käytettyä. Mun tukka on muuten noin lässähtäny just sen sateen takia, kokeilin yhtä nutturakampausta ens viikon hautajaisia ajattelen, mutta tossa se ei näytä yhtään kivalta. 


P7050239.jpg

Jotain hyvää näissä viilemmissä säissä sentään on, nahkatakit!! Esittelin tän takin aiemmin, mutta nyt taitaa näkyä päällä ensimmäistä kertaa. Tää on tosiaan Zarasta, ostin silloin toukokuun Barcelonan reissulla. Aivan täydellinen. <3 En tiiä miten ihminen voi olla näin fiiliksissä nahkatakista. 

P7050237.jpg

P7050254.jpg

Nyt mun täytyy alkaa pakkaamaan Ruissiin ja viedä koira hoitoon! Heipsan ja hei, muistakaa seurata mua Instagramissa Jenni_ris. Muutin myös Snapchatin tiliäni, sieltä mut löytää nimellä jrissala. Päivittelen Snäppiin ja IG:hen varmasti Ruissista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe