Latest Instagrams
maanantai 13. kesäkuuta 2016

We are going to Nepal!!!

Nyt ollaan saatu reissusuunnitelmat tehtyä, joten voin paljastaa meidän loppuvuoden reissukohteen. Heinäkuussa lähdetään tosiaan viikoksi takaisin Espanjaan T:n kaverin luokse, mutta joulukuussa lähdetään vähän pidemmälle reissulle. ME LÄHDETÄÄN NEPALIIN!! Kuinka siistiä! Me lennetään eka Kathmanduuhun, jossa yövytään pari yötä ja tutustutaan kaupunkiin. Sen jälkeen lähetään kohti Pokharaa ja Himalajan vuoristoa. Tarkotus on saavuttaa Annapurnan perusleiri yli 4000m korkeudessa. 
Sanotaanko että oon kuullut aika paljon v*ttuilua siitä, että mää lähen vaeltamaan. :D Kyllä, mää en omista vaelluskenkiä, en oo ikinä yöpynyt esimerkiksi teltassa ja ajatus jostain vuoristomajasta hirvittää mua. En omista rinkkaa enkä oo koskaan kantanu rinkkaa. En tiiä miten jaksan kantaa sitä ja mun suurta kosmetiikkamäärää ;D En tiiä miten selviän ilman wifiä, tai kunnon kuumaa suihkua. Missähän mää lataan mun läppärin? ;) 

Oon kuitenkin ihan varma että tästä reissusta tulee huippu ja yks reissujen kohokohdista. Voin kuvitella sen tunteen kun vihdoin päästään sinne ylös. Maisemat on tottakai upeat ja matkalla on myös paljon paikallisia kyliä, johon päästään tutustumaan. Kaikkien epäilyt siitä, kuinka en todellakaan tuu jaksamaan tota vaellusta, saa mut vaan entistä enemmän oottamaan reissua ja sitä, kuinka näytän kaikille että mähän pystyn vaeltamaan :D Kukaan ei siis oo epäillyt sitä, ettenkö fyysisesti jaksaisi, vaan moni on sitä mieltä että mulla menee muuten vain hermo kun en mikään retkeilijä-ihminen oo. Saapa nähä! Mua kiinnostaa myös nähdä Nepalia, Kathmandu on varmasti tosi erilainen paikka muihin Aasian suurkaupunkeihin verrattuna. Nepalilainen ruoka on ainakin tosi hyvää! ;) 

Toi vaellus kestää noin 10 päivää, jonka jälkeen aloitetaan kotimatka, mutta pidetään vähän pidempi välilasku Dohassa. Kiitos muuten luojalle siitä, että Qatar Airways alottaa lennot Helsingistä. Sillä pääsee edullisesti moneen kohteeseen, mm. tonne Nepaliin. Välilaskut tapahtuu siis Qatarin pääkaupungissa Dohassa, jonne jäädään paluumatkalla vähäksi aikaa toipumaan vaelluksesta. 


(Kuvat Googlesta)

Dohassa mää tarvin sitten kunnon hemmottelua rankan vaelluksen jälkeen, joten ajattelin ottaa meille jonkun ihanan hotellin rannalta. Doha on muuten varmaan tosi samanlainen paikka kuin Dubai, joten tarkotuksena on ihan levätä, tutustua paikkoihin ja nauttia auringosta keskellä Suomen talvea. 

Sellaset suunnitelmat meillä, lentoja ei tosiaan vielä olla ostettu, sillä mun syksyn suunnitelmat töiden osalta on vähän auki. Kunhan ne selviää ja saan varmistuksen sille että voin olla joulun pois, ostan lennot samantien niin ei tarvi kenenkään epäillä ettenkö lähtis vaeltamaan ;) Äääää, en jaksa oottaaa!!

5 kommenttia:

 1. Älkää nyt sentään 40 km korkeudelle kiivetkö! Voi tulla Tepolla vilu hattuun. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo jos ei ihan niin ylös ;)

   Poista
 2. Nepalissa on taatusti niin kaunista! Kuulostaa kyllä huikealta. Meillä itseasiassa matkailusuunnittelussa oli yks luento just noista Annapurnan vaellusjutuista esimerkkinä siitä, kuinka siellä on otettu yhteisö mukaan suunnittelussa ja miten se on toiminut. Ja mun tietääkseni siellähän saa rahalla ostettua vaikka rinkan kantajan jos voimat loppuu. xD Eli tottahan te nyt maaliin pääsette ihan kepeästi ja taatusti avaavaa olla vähän aikaa pois verkkomaailmasta Voi että ku määki haluaisin ! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe