Latest Instagrams
tiistai 28. kesäkuuta 2016

Rustokoru

Mää kävin tossa melkein kaks viikkoa sitten vihdoin lävistäjällä ottamassa rustokorun. Oon kauan aikaa suunnittelut lisääväni reikiä korviin, sillä mulla on ennen ollut kolmet reiät kummassakin korvalehdessä, mutta kahdet niistä on mennyt umpeen. Nyt otin sitten lisää "normikorviksia" ja rustokorun toiseen korvaan. Mää pelkään piikkejä ja neuloja, mutta hyvin selvisinkin eikä se edes käynyt niin kipeetä kuin luulin. Vähän rasahti inhottavasti ruston läpi, mutta nyt jo suunnittelen toiselle puolelle samanlaista ;)

Untitled

Rustokoru


Toi mun mielestä niin nätti!! Tossa alemmassa kuvassa on lävistäjän tekemät merkinnät mihin muita rustokoruja vois laittaa, mutta ainaki tällä hetkellä oon suunnittelut rustokorua vaan tonne toiselle puolelle. Ajattelin myös laittaa kolmannet napit tohon korvalehteen, tossa näkyykin vanha jälki missä ne on ennen ollut. 

Täytyy varmaan kuitenkin oottaa syksyyn, sillä meillä on se Espanjan reissu eikä meriveessä lilluminen tee varmaan ihan hyvää uusille lävistyksille. Rustokoru maksoi 30e ja kävin laittamassa sen Red & White Inkissä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe