Latest Instagrams
lauantai 11. kesäkuuta 2016

Juhla-asu

Moi! Huh, pitkästä aikaa taas täällä. Aika ikävä ollut kyllä blogiin, mutta ei vain ehi. Ei yksinkertaisesti riitä energia. Tällä hetkellä oon aika loppu. Maaliskuusta asti kaks työtä, koulu ja nyt vielä gradu niin voin sanoa että tässä vaiheessa vuotta tuntuu. Onneks heinäkuussa on lomaa, muuten en kyllä jaksais mitenkään. Mulla oli viikko sitten vapaa viikonloppu veljen yojuhlien takia, seuraava on sitten juhannuksena. Ootan jo juhannusta niin paljon, pari päivää mökkeilyä ja rauhaa <3 

Juhla-asu

Tämmönen asu mulla oli juhlissa! Mekko oli mun mielestä aika osuva valinta, vähän jotain jujua tossa, mutta silti simppeli. Jalassa MK:n kiilakorot, noikin oli tosi mukavat jalassa koko illan. Meillä oli tosi ihanat juhlat, oli huippua nähä porukalla kaikkia. Aloin ehkä ihan vähän suunnittelemaan mun omia valmistujaisia :D Niin harvoin on mitään juhlia, joten tämmöset valmistumiset täytyy käyttää hyödyksi!

PicMonkey Collage


Viihdytin mun serkkua Snapchatilla :D 

Mihin muuten noi ihanat kesäsäät katos? :( Mulla on parin päivän ajan ollu kaulahuivikin päällä kun on ollut niin kylmää, ihana kesäkuu. Elättelen kovasti toiveita että juhannuksena ois edes vähän lämmin, mutta haaveeksi taitaa jäädä. No hyvä syy sitten nukkua mökissä :D Tulee sekin ihan tarpeeseen. 

Mitäs tykkäätte mun juhla-asusta? :)

1 kommentti:

  1. Juhla-asusi on henkeä salpaavan kaunis! Vaihda se ehdottomasti uudeksi blogisi kansikuvaksi! Kampaus on hyvä, meikki on hyvä ja sääret myös. Onko tuossa mekossa jokin korsetti alla vai miten povesi näyttää noin hyvältä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe