Latest Instagrams
perjantai 3. kesäkuuta 2016

Inspistä kesän juhliin

Kesän juhlat lähenee ja itseasiassa kesähäitähän on voitu jo viettääkin. Mulla ensimmäiset ja todennäköisesti viimeiset kesän juhlat on nyt lauantaina, kun juhlitaan veljeni yojuhlia. Oon potenut lievää vaatekriisiä juhlien suhteen, mutta onneksi löysin Nellyltä ihan hyvän vaihtoehdon.

Esprit pyysi mua tutustumaan heidän valikoimaansa ja päätinkin samalla tehä kunnon inspispostauksen kesän juhlia varten. 


Mää haluaisin aina kesäisiin juhlia valita kesäisen mekon, jonkun tän tyyppisen. Nyt valitsin kuitenkin tylsästi valkoisen mekon, mutta siinä on vähän jotain jujua, näätte sitten myöhemmin! Mustavalkonen toimii aina, mun mielestä myös kesällä. Varsinkin iltajuhlissa mustavalkonen on tosi toimiva yhdistelmä. Vaikka mää oon henkeen ja vereen korkkarityttöjä (tai tennari), siistimmät sandaalit sopii myös kesäjuhlissa hyvin. Mää en kyllä itse vois kuvitella itseäni sandaaleissa juhliin, en tuntis itteäni yhtään juhlavaksi :D Mutta tollaseen rentoon maksimekkoon sandaalit sopii tosi hyvin! Tai voihan ne ottaa mukaan esim. vaihtokengiksi, jos ei jaksa koko iltaa korkkareissa.


Tän tyyppisen asun mää puen lauantaina, tosin mekko on vähän eri tyylinen. Valkoinen siis sekin ja itseasiassa laitan noi just samat Michael Korsin kengät. Tilasin yhdet mustat korkkarit, mutta ne ei ehtinyt tulla :( Ne ois ollut niin siistit ja noi nudet onkin vähän paniikkivalinta. 

Vitsi ku ois enemmän kesäjuhlia, ois niin kiva pukeutua kivasti :D Onko teillä juhlia tiedossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe