Latest Instagrams
torstai 16. kesäkuuta 2016

Asu ja kuulumisia

Moikka moi! Tänään on aika jännittävä päivä, meen lävistäjälle ja sovittamaan hääpukuja!! Iiiks, kumpikin jännittää :D Muuten mun päivä on kulunut gradun tutkimussuunnitelmaa vääntäessä, mutta tiedättekö, mulla on ihan sellanen tunne että kyllä toi gradu joskus valmistuu! :D Mua ei yhtään stressaa se eikä mulla oo sellasta kauheeta ahdistusta että en saa sitä valmiiksi. Toki aikaahan mulla on hyvin ja alku varmasti sujuu paremmin kuin loppu, mutta täytyy käyttää tää motivaatio nyt hyödyksi ja kirjottaa gradua mahdollisimman pitkälle ennen kesälomaa. Sain mun ohjaajalta sen verran armoa että heinäkuussa mun ei tarvi kirjoittaa! 

Mut hei, mulla on tänään kuus työpäivää juhannukseen ja 13 työpäivää lomaan. 13 työpäivää!! Täällä on ajatukset jo aika vahvasti juhannuksessa ja lomassa, vaikka pitäs koittaa keskittyä myös ihan tähän kesäkuuhunkin. Kesä on niin sairaan lyhyt ja oishan siitä kiva nauttia muutenkin kuin lomalla. Se loma kun on kuitenkin vaan sen kuukauden. 

P6120224.jpg

P6120232.jpg


Tässä mun asua sunnuntailta kun lähettiin työpäivän jälkeen vielä leffaan kavereiden kaa. Kattomaan mitä muutakaan kun uutta WoWi -leffaa!! Se oli niin hyvä, tälläkin entisellä nörtillä teki mieli ostaa peliaikaa ja alkaa pelamaan :D Tykkäsin tosi paljon tosta asusta ja koko lookista muutenkin, kyllä noi letit vaan toimii. Sori muuten tästä postauksesta tulee varmaan aika sekava, muutin jo otsikonkin kun en näköjään asusta saa sanottua mitään, mutta muuten tekstiä tulee senkin edestä. 

Niin, tosta lävistäjästä. Meen tosiaan ottamaan tänään kaverin kanssa rustokorun, oon haaveillu siitä jo jonkun aikaa, mutta en oo uskaltanut ottaa. Lähinnä oon miettinyt tätä ajankohtaa, ton lävistyksen parantuminen vie kuitenkin jonkun aikaa ja kesällä tulehtumisriski on aina korkeempi. Mutta päätin nyt kuitenkin ottaa sen ja puhistelen vaan sitten extra paljon sitä ;D 

Untitled

Kävin mää jo itseasiassa eilen ottamassa enemmän reikiä korviin, kävin nimittäin laittamassa toiset "normikorvikset". Mulla on ollut yläasteella kummassakin korvassa 3 korvista, mutta kahet niistä on menny jo aikoja sitten umpeen. Nyt olikin sitten helppoa laittaa samasta reiästä vaan uus korvis :) Ompahan nyt sitten korviksia mitä puhistella pari kuukautta! 

Kauheeta muuten kuinka nopeesti viikot menee. Huomenna on taas jo perjantai.. Mulla ei oo viikonlopulle muita suunnitelmia kun olla töissä, mennä serkun kanssa Suomen Tivoliin ja ehkä kirjotella vähän tota gradua. Ja pitäs ehkä vähän suunnitella juhannuksen menua, me lähdetään tosiaan taas mökille Kuusamoon, kuten monena muunakin juhannuksena. Me vastataan T:n kanssa toisen päivän ruuasta, joten täytyy kehittää jotain mahtavaa. Oon muuten niin onnessaan juhannuksesta, oon puhunu siitä varmaan jo kaks viikkoa koko ajan, koska silloin on mun kesäkuun ainoat vapaat. 

Nyt kuitenkin sinne lävistäjälle, kuulemisiin! Jos mun korvat ei tipaha kaikista näistä rei'istä, niin tuun laittamaan kuvia myöhemmin! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe