Latest Instagrams
keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Work outfit

Moikka moiii! Haha, vitsi mikä päivä mulla oli eilen. Pääsin töistä, söin ja menin päikkäreille. Heräsin päikkäreiltä sitten puol 8... Mulla oli tarkotus lukea tenttiin koko päivä, mutta se vähän jäi noiden päikkäreiden takia :D Onneksi jaksoin lähtä vielä lenkille, mutta sitten meninkin nukkumaan jo kympin jälkeen uudestaan. Voin sanoa että aamulla ei ollu kovin virkeä fiilis, pikemminkin vaan ihan liian väsynyt. 

Tänään kuitenkaan en menny nukkumaan koko päiväksi vaan lähettiin töiden jälkeen grillaamaan ja samalla päästiin kuvaamaan ensimmäistä kertaa ikinä, mun työasu! Mulla ei tosiaan töissä oo mitään pukukoodia, mutta kuten toimistoissa yleensä, tykkään että pukeutuminen on kuitenkin vähän fiksumpaa. Ei siis mitään nyöripaitoja, rikkinäisiä farkkuja tai minimekkoja. 

P5040328.jpg

P5040332.jpg


Jos tää ois mun vapaa-ajan asu, vaihtaisin farkut revittyihin, paidan siihen nyöripaitaan ja päälle nahkatakki. Tai no, noi farkut kyllä menee myös nuo, sillä noi on yks mun Barcelonan ostoksista. Oon tullu siihen tulokseen että Zarassa on maailman parhaimmat farkut. Espanjassa Zaran hintataso on edullisempi, joten noikin farkut maksoi vaan 30e. Noi on niin täydellisen pehmeät ja hyvälaatuset. Jos farkut on mukavat ja pehmeät jalassa (esim. Dr.Denimit), ne yleensä menee nopeasti huonoon kuntoon. Nää on silti tosi jämäkkää matskua, eli uskon että pysyy hyvänä kauan. Ostin Barcelonasta heti kahet töihin sopivat farkut, kerrankin ku löysi hyvät :D 

P5040340.jpg

P5040345.jpg
Neule - New Yorker / toppi - Primark / farkut - Zara / kengät - Tory Burch / laukku - Ralph Lauren

Ja hei, ekaa kertaa ballerinat jalassa tälle keväälle!! Täällä on ollutkin kyllä ihanan lämmin, tänään ei tarvinnu ees takkia. Kiva kun nää postaukset jää tänne blogiin, voi sitten ens vuoden toukokuussa tulla kattelee kuinka aikasin lämpimät kelit tuli :D 

Tänään mää ajattelin vielä lukea vähän siihen perjantain tenttiin, vaikka houkuttelis vähän lähtä tonne aurinkoon vielä juoksulenkille. Hei muuten, pitikin esittää teille kysymys. Tykkäättekö enemmän pidemmistä postauksista harvemmin vai lyhyemmistä postauksista usein? Muiden kiireiden vuoksi tuntuu usein että ei ehdi postata mitään pitkää postausta, lähinnä se kuvien muokkaus ja se tarinan suoltaminen kestää kauan. Kuvien ottaminen sinänsä menee ihan normiarjen ohella, ainakin näin kesällä. Mää itse tykkään tosi paljon esimerkiksi Kenzan blogista, jossa postauksia tulee joka päivä, monena päivänä parikin postausta. Kenzan kuvat on tottakai hyvälaatuisia, mutta postaukset on lyhyitä. No, mun postaukset ei kyllä yleensä mitenkään älyttömän pitkiä oo, mutta mulla on jotenkin hirveen iso kynnys postata  kahen kuvan postauksia. Mitä mieltä siis ootte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe