Latest Instagrams
tiistai 10. toukokuuta 2016

Sporty outfit in Park Guell

Tässäpä tulis lisää asukuvia reissusta! Tuona päivänä luvassa oli paljon kävelyä, joten halusin pukeutua johonkin sporttiseen asuun (milloin en haluaisi..) Asukuvauspaikkoja ois ollut taas ihan liikaa, eikä tää paikka ehkä valotuksen kannalta ollut ihan parhain, mutta muuten aivan loistava. 

P4300334.jpg

P4300284.jpg

Mulla ei kylläkään oo nyt asiaa niinkään asusta vaan omasta persoonallisuudesta :D Mää tein nimittäin tänään ystäväni kanssa persoonallisuustestin ja sen jälkeen oon tosi paljon pohtinut omaa persoonaa ja siitä millasia luonteenpiirteitä mulla on. Mun mielestä on tärkeetä tiedostaa omat vahvuudet ja heikkoudet esimerkiksi työelämässä, jolloin asioita on helpompi hoitaa. Myös esimerkiksi haastatteluissa yleinen kysymys on "Mikä sun heikkous on?", mun ois helppo vastata tähän. Mää tein ton testin TÄÄLLÄ, ja sain vastaukseksi että olen tehokas suorittaja. Sellainen kyllä oonkin. Tuolla kuvataan tehokasta suorittajaa näin: 


"Minua innostaa se, että menestyn itselleni tärkeillä elämänalueilla. Nautin siitä, että voin olla myönteinen esimerkki muille. Haluan yltää nopeasti ja tehokkaasti omiin tavoitteisiini. Minä ja menestys näytämme hyvältä yhdessä. Minua motivoi menestys ja tavoitteet"

P4300327.jpg


Tuolla sivulla on tarkempikin kuvaus tästä persoonallisuustyypistä ja se kuvaa mua kyllä niin hyvin. "Tehokas suorittaja haluaa onnistua, mutta pelkää samalla epäonnistumista ja tekee siksi niin paljon töitä tavoitteidensa eteen. Onnistumisen tavoittelu saattaa näkyä joskus myös kilpailuhenkisyytenä tai jatkuvana itsensä tai osaamisensa kehittämisenä."  Toi itsensä ja osaamisen kehittäminen on niin totta mun kohalla. Haluaisin osata paremmin venäjää, joten ajattelin käydä lisää venäjän kursseja.  En halua tyytyä pelkkään leppoisaan salitreeniin vaan haluan kehittää itteeni ihan kunnolla ja tavoitteellisesti. Haluan olla parempi mun työssä, joten oon lainannut kirjastosta kaikkia markkinoinninkirjoja (joita mulla ei oo aikaa lukea). Haluan menestyä Lunan kaa agilityssa ja saada oman ohjauksen kuntoon. Haluan käydä ties mitä kursseja valokuvauksesta joogaan :D Mää en nyt halua pitkästyttää teitä, joten jätän tän analysoinnin tähän, mutta kannattaa käydä tsekkaamassa toi testi ja sanokaa jos teille tulee samoja vastauksia! :)


P4300324.jpg


Semmosta kevyttä oman persoonan tutkimista tähän tiistaihin :D Mutta hei, oli mulla muutakin asiaa! Me voitettiin eilen Lunan kanssa meidän ensimmäiset agilitykisat!!! Luna oli niiin huippu! Mää olin niin iloinen eilen että en malttanut ajaa kotiin kun teki mieli hyppiä ja pomppia. Haha, ensin alotettiin agility Lunan kaa silleen "käydään vähän kattomassa ja purkamassa nuoren koiran energiaa" ja nyt me kisataan. Mutta me ollaan kehitytty niin paljon että haluan kattoo mihin meidän rahkeet riittää. Toki koiran fysiikka tulee jossain vaiheessa vastaan, se on vaan fakta että toi on koira on raskas rakenteeltaan, vaikka muuten soveltuukin tohon lajiin energisyyden ja nopeuden vuoksi. Alitettiin eilen ihanneaika ihan reippaasti, joten Luna ei todellakaan oo mikään laiska bulldoggi :D 

Mitäs tykkäätte asusta? Ja teittekö ton testin, mikä teidän vastaus oli? :) 

2 kommenttia:

  1. Tuollainen käsilaukku ei kyllä sovi sporttisen asun kanssa. Eikö sinulla ollut mukanasi mitään urheilukassia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää pakkaan reissuun mahdollisimman vähän eli otin vaan yhen laukun mukaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe