Latest Instagrams
maanantai 2. toukokuuta 2016

Park Guell

Moikka täältä kotisohvalta! Tultiin tänään reissusta kotiin ja on kotona kyllä aika kivaa. Plus täälläkin paistaa aurinko! Barcelonasta tykkäsin kyllä tosi paljon, huippu kaupunki yhdistää niin ranta- kuin kaupunkilomakin. Shoppailumahdollisuudet on tosi hyvät ja yöelämä myös. Me ei yöelämään paria drinkkiä lukuunottamatta tutustuttu, mutta meidän hotellia vastapäätä oleva yökerho oli auki kuuteen asti aamulla. Äänieristys on tunnetusti ulkomailla huono, joten heräsin joka yö kuudelta kun humalaiset ryömi yökerhosta kohti kotia. 

Lauantaina me tutustuttiin Park Guelliin, joka on tosi kiva puistoalue. Se on Antoni Gaudin suunnittelema ja se on yksi UNESCO:n perintökohde. Gaudin arkkitehtuuria voi ihailla myös muualla Barcelonassa, mutta puisto oli ehdottomati nähtävä. Meillä oli tarkka visio millasia kuvia halutaan ottaa ;) Välillä tuntuu että reissussa varsinkin T katsoo kaikki nähtävyydet vain linssin läpi.. 

P4300289.jpg


P4300307.jpg


P4300312.jpg

P4300348.jpg


Puistoon kannattaa ehdottomasti ostaa liput etukäteen joko paikan päältä tai netistä. Me mentiin ostamaan lippuja noin klo 12.00 ja sille päivälle ei enää myyty lippuja.. Hieman ärsytti, oltiin kuitenkin kävelty yli kaks kilsaa tonne :D No saatiin liput seuraavalle päivälle ja eikun sitte uutta yritystä kehiin. Ei varmaan tartte erikseen mainita että puisto oli aivan täynnä turisteja. Aasialaisia sellasia. Kannatti kuitenkin käydä! :) 


P4300316.jpg


P4300336.jpg


P4300338.jpg


P4300354.jpg

Noi pari taloa oli niin sympaattisia. Tuli jostain syystä mieleen jotkut hobittien talot :D 

Huomenna mulla on jo paluu arkeen, tälle viikolle luvassa joka päivä töitä ja yks tentti. Onneksi energiavarastot on vähäksi aikaa täytetty ja ihana aurinkoinen ilma antaa energiaa. Ja hei, onhan nyt jo toukokuu!! Huippua viikkoa kaikille teille, toivottavasti teilläkin on mukava viikko :) 

1 kommentti:

  1. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3564768/How-revealing-Study-finds-sexy-clothing-make-woman-appear-intelligent-likely-faithful.html

    Tuossapa on pukeutumisvinkkiä sinulle, jos haluat näyttää älykkäältä. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe