Latest Instagrams
lauantai 7. toukokuuta 2016

Oufit from Barcelona

Aurinkoista lauantaita! Täällä on aivan ihana ilma! Käytiin heti töitten jälkeen koirapuistossa Lunan kaa ja käytettiin se samalla vähän uimassa, kun sillä tuli niin järkyttävän kuuma hösöttäessä. Oli kuitenkin ihana kun pääsi nauttimaan auringosta töitten jälkeen. Lisäks oon tänään mm. suunnittelut rustokorun ottamista, mutta luin että se parantuu todella hitaasti. Oon myös suunnittelut yhtä niiiiin mieletöntä reissua, josta kerron heti jos se vaan toteutuu! 

P4290210.jpg

P4290206.jpg

P4290223.jpg

Tässä yks asu meidän toiselta päivältä Barcelonasta. Toisena päivänä oli vähän pilvistä, joten tää vilukissa tarvi neuleen ja sukkahousut. Ainiin, mun case sukkahousut. Niitä ei ollu Barcelonan Primarkissa!!! Maailman parhaat sukkahousut oli ilmeisesti loppu. Pakko lähtä metsästämään Sokokselta tai Stockkalta jotku toiset hyvät sukkahousut. En jaksa enää niitä H&M:n sukkahousuja, joita saa olla nostamassa koko ajan. Tai no, onhan noikin sukkikset Primarkista että sinänsä sillä ostopaikalla ei oo väliä. Toi asu ois paljon parempi ilman sukkiksia, mutta parempi näin kuin paleltua. Paleltua Barcelonan 20 asteessa ;D 

P4290251.jpg


P4290254.jpg


P4290233.jpg
neule- Vila / mekko - Forever21 / laukku - Marc Jacobs / kengät - Wonders 


Asukuvauspaikkoja ois reissussa vaikka jokaisella nurkalla. Osasin odottaa tätä, sillä Malagassakin kuvauspaikkoja ois ollut vaikka muille jakaa. Mietinkin että otan monta eri asua mukaan ja kuvataan T:n kanssa esim. kaks asua päivässä. En kuitenkaan jaksanut vaivaantua vaihtamaan vaatteita kesken päivää, joten nyt luvassa vain niitä oikeita asuja. Mikä toisaalta palvelee myös tän blogin linjaa, en itse usko niihin feikkattuihin asukuviin. En tiiä miks kotona on muka niin vaikeeta löytää kivoja kuvauspaikkoja, ehkä kaikki rakennukset ja puistot on niin tuttuja että ne ei näytä erityisen kivalta. Toisin kuin Espanjassa jokaiset portaat ja puistot näyttää houkuttelevalta. Täytys ottaa tän kesän tavotteeksi löytää myös kotoa niitä kivoja kuvauspaikkoja. 

Ihanaa äitienpäivää kaikille!! Mää vietän huomisenkin töissä, mutta illemmalla herkuttelen äitin kanssa ja meen huoltaa räpsyttimet kuntoon. 

2 kommenttia:

 1. Wow, upeita kuvia! Tämä on jo toinen ihana postaus Barcelonasta, jonka luen lähipäivinä. Kohta pitää varmaan varata matka! :D

  Terkuin Nora / http://dreamerachiever.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! :) Suosittelen kyllä Barcelonaa, eiku reissua varaamaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe