Latest Instagrams
torstai 26. toukokuuta 2016

Khaki green bomber

Heihei! Nyt luvassa asukuvia, joissa aiemmin esitelty takki näkyy paremmin. :) Tää bombertakki -trendi on kyllä iskenyt muhun ihan täysillä. Barcelonassa oli tosi paljon bombereita myynnissä, ois tehnyt mieli ostaa vaikka kuinka monta.. Tällä hetkellä tää khaki ja musta kyllä riittää ;) 

P5240410.jpg

Asu on tiistailta kun vietin päivän ensin töissä ja sen jälkeen yliopistolla. Kävin tekemässä tentin ja sen jälkeen keskustelemassa mun gradusta graduohjaajan kanssa. Mää alan pikkuhiljaa tekemään gradua ilman sen suurempia aikatauluja, sen on tarkoitus olla valmis jouluna tai tammikuussa. Riippuu vähän mun syksyn aikatauluista, jos mun työtahti helpottaa niin saan sen valmiiksi jo paljon aiemmin :) Musta on ihan mukava alkaa kirjoittamaan gradua, aihe on ainakin näin aluksi tosi kiva (aloin kylläkin jo kandissa inhoamaan omaa aihettani, en vaan jaksanut sitä enää :D ) eikä mulla oo mitään kiirettä ja paineita asian suhteen. Mutta mulla on aika huippu palkinto itelle tiedossa gradusta, oli se joulukuussa valmis tai ei!

P5240411.jpg

P5240415.jpg


Takki - Bershka / paita - Mango / farkut - Zara / kengät - Wonders / laukku - Alexander McQueen

Hei onko teillä muuten ens viikolla juhlia tiedossa? Maanantaina varmistui mun pikkuveljen yolakki, joten meillä juhlitaan lauantaina! Oon ostanut mekon jo hyvissä ajoin, mutta mun tilaamat korkkarit ei varmaan ehi tulla :( Tilasin ne eBaysta ja ne on ollut matkalla vaikka kuinka kauan... Ärsyttävääää. Onneksi sain niistä jo rahat takaisin, joten jos ne vielä joskus tulee niin onpahan ilmaset :D Ennen juhlia mun täytyy käydä kampaajalla vähän viilentämässä tukan sävyä ja laittamassa ripset. Oisin niiiin halunnu laittaa myös geelikynnet, mutta jään niihin kuitenkin koukkuun ja sitten mulla menee kaikki rahat vaan erilaisiin huoltoihin :D Ja kyllä, meitsi ottaa tosissaan tämmöset juhlat! Meillä on niin pieni suku, että tämmösiä juhlia on harvoin. 

Nyt mää alan miettimään huomista asua, meillä on mun uuden työpaikan pippalot! Ja sitten lauantaina heti iltavuoroon.. Ja arvonta on tosiaan päättynyt, arpaonni suosi tällä kertaa Katja J:tä! Laitan sulle spostia :) 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja asukuvia! Tuo asu sopii vartalollesi erinomaisesti ja erityisplussaa ehjistä farkuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joskus päällä ehjätkin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe