Latest Instagrams
tiistai 24. toukokuuta 2016

Kesäpäivä

Moi! Eilen oli ihana kesäpäivä, jonka vietin ensin yliopistolla ja sitten parvekkeella tenttiin lukiessa. Onneksi samalla pääsi ottamaan vähän arskaa, tenttiin lukukin onnistuu paljon paremmin ;) Aika mahtavaa että jo toukokuussa on ollut näin lämmintä, toivottavasti mitään takatalvea ei sitten juhannuksena tuu!

P5230398.jpg

P5230399.jpg


Kesäpäivään parvekkeella kuuluu tietenkin jääteetä ja aurinkoöljyä, tässä tapauksessa kookosöljyä ;D Oikeesti käytän sellasta öljyä missä on suojakerroin, mutta toi aurinko ei nyt näin toukokuussa mitenkään polttavasti paista. Enkä muutenkaan pala koskaan, joten uskalsin laittaa tuota. Ei siis kannata testata kookosöljyä auringonottoon jos palaa helposti, sillä varsinkin ulkomailla toi polttaa tosi nopeesti ihon.

P5230404.jpg


P5230402.jpg


Kesäpäivän asu on tietenkin biksut ja shortsit. Noi shortsit on muuten uudet, ostin ne H&M:ltä ja ne on niiin parhaat kesäshortsit. Laitan niistä parempia kuvia myöhemmin, jos kesäsäät jatkuu. Mun tukka ei oo muuten oikeesti noin tumma kun tossa kuvassa, jostain syystä valotus muutti hiusten väriä. Toi on mun uus lemppari kampaus, piän tota kampausta varmaan neljästi viikossa :D Kuvasin itseasiassa parempaa postausta mun hiustuotteista ja tosta hiusten väristä. Oon menossa ens viikolla kampaajalle, jossa aion vaan värjätä juurikasvun ja ylläpitää tota viileetä sävyä. 

Kuten tekstistä saattaa huomata, mulla ei ajatus kule nyt ei sitten ollenkaan. Oon ollu melkein 12 tuntia liikenteessä työ- ja kouluasioissa ja nyt on aivot aivan täysin jumissa. Lähenkin siis Lunan kanssa reppailemaan tonne ulos ja sitten ehkä karkkipussin kanssa telkkarin ääreen ;) Palaillaan myöhemmin ja hei muistakaa osallistua ARVONTAAN! 

1 kommentti:

  1. Tosi kivat biksut - alaosan kanssa olisi tietysti vielä parempi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe