Latest Instagrams
tiistai 17. toukokuuta 2016

Kaksi kevättakkia

En ookaan pitkään aikaan esitellyt mitään ostoksia erillisessä postauksessa, nykyisin tykkään esitellä niitä enemmän asukuvissa. Nyt kuitenkin sää vähän huononi ja on ollut aika kylmää, joten en pääse käyttämään vielä ohuimpia takkeja ja ne on niiiin kivoja! Piti siis nappasta niistä kuvat ja pitkästä aikaa sitten ostosten esittelyä. 

Seuraavat kaks takkia on kummatkin meidän Barcelonan reissulta ja ehdottomasti reissun parhaimmat ostokset! :)

P5170352.jpg

P5170355.jpg

Tää nahkatakki!! Niin täydellinen. Siinä on lyhyemmät hihat (3/4 hihat? :D ) ja muuten pituus on just vyötärölle ja istuu aivan täydellisesti. Lyhyemmän pituuden vuoksi en oo tätä vielä käyttänyt, palelen niin helposti että en kyllä lähe tonne lyhyillä hihoilla vielä. Tää on tosiaan Zarasta ja tais maksaa vaan 29,90e. Oon ihan vähän rakastunut noihin Zaran hintoihin Espanjassa ;D Tätä takkia tuutte varmasti näkemään kyllästymiseen asti.

P5170347.jpg

Takki numero on kaks on bomber! Vihreenä! Maaliskuussa löysin Malagasta sen mun mustan bomberin, joka on täälläkin jo näkynyt ja nyt löytyi vastaava vihreenä. Tää on Bershkasta ja maksoi 19.90e! Tää on ku tehty sinisten farkkujen pariksi ja yhtien tiettyjen korkkareiden, jotka vähän aikaa sitten tilasin... Tilasin ne eBaysta, joten ne on vielä parin viikon jälkeenkin matkalla. :D 

Nyt mää alan lukemaan tenttiin, muokkailin tossa myös vähän kuvia ja tulossa mm. Nyxin arvonta! ;) So stay tuned! Mitäs tykkäätte mun takeista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe