Latest Instagrams
torstai 5. toukokuuta 2016

April recap

Niin se taas kuukausi vaihtui! Maaliskuuhun verrattuna (postaus siitä täällä) huhtikuu oli ihan tylsä eikä mitään jännää tapahtunut, loppukuussa tapahtunutta reissua lukuun ottamatta. 

- Tein kaks tenttiä, joista toinen meni hyvin ja toinen taas ei.. Tällä hetkellä mulla ei oo hirveesti motivaatiota kouluhommiin, joka näkyy kyllä sitten tenteissä. Pitäs jostain kaivaa vähän motivaatiota, mutta motivaatiopula tuntuu olevan aika yleistä näin lukukauden lopussa.

PicMonkey Collage2

- Sokos aukes Ouluun ja löysin uuden aivan täydellisen puuterin NYX:ltä. Samalla testattiin myös Friends & Brgrs, aivan huippuhyviä hamppareita!! 

PicMonkey Collage4

- Juhlittiin kahen kaverin tuparit <3

PicMonkey Collage1

-Luin kaksi kirjaa. Huomatkaa, luin fitnesskirjaa ja söin karkkia ;D Valkoinen elefantti oli mukavaa vaihtelua, se kertoi sulttaaneista, Istanbulin moskeijoista ja oli kuin satu. Marin kirjasta taas sai vähän lisämotivaatiota salille. 

PicMonkey Collage3

- Treenattiin Lunden kanssa agilitya ahkerasti ja meidän talvikausi päättyi. Saatiin onneksi paikka myös kesäksi, tällä kertaa vähän vaativammasta ryhmästä. Luna on kehittynyt kyllä tosi paljon, joten ihan mielissään lähetään kohti kesän treenejä. 

- Alotettiin häiden suunnittelu <3 

PicMonkey Collage

- Loppukuusta lähdettiin vapun viettoon Barcelonaan. Tein loistavia ostoksia, kateltiin nähtävyyksiä, syötiin liikaa ja otettiin vähän arskaa. 

PicMonkey Collage5

Vasemmalla mun #nofilters -kuva :D Muuten mun kuukausi menikin kahen työn välillä hiihdellen. Aluksi kun mietin huhtikuuta, mieleen tuli vain työt. Onneksi Barcelonassa pääsi rentoutumaan.  

2 kommenttia:

  1. Hei mä kiinnostuin tosta puuterista, onko se siis ihan väritön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! Eli sopii varmasti jokaiseen ihonväriin. Toi jättää ainakin mulla ihon aivan tosi hyvännäköiseksi ja meikki pysyy koko päivän :) Hintakaan ei oo ku jotain kympin. Suosittelen! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe