Latest Instagrams
tiistai 31. toukokuuta 2016

Aineet keltaisuutta vastaan

Moi! Long time no see, meitsillä on ollut hirveesti hommaa niin en oo ehtinyt päivittämään blogia. Oon mm. ollut töissä koko viikonlopun ja käynyt tentissä maanantaina. Tentti meni hyvin ja vielä ois yks tentti jälellä, sillä aattelin käyä korottamassa yhtä kurssia. Mulla on huomenna kampaaja varattuna, sillä lauantaina on tosiaan veljen juhlat. Aion taittaa tukkaa vielä enemmän viileeseen päin, sillä vaikka mulla on hyvät aineet, tuntuu että tukka silti kellastuu.

P5210379.jpg


P5210390.jpg

P5210381.jpg

Eniten tykkään tosta platinumshampoosta ja tosta harmaasta color maskista. Kuten huomaatte, kummatkin on tosi tosi tummia, melkein mustia. Ne taittaa tosi hyvin ja tuo vähän sellasta harmaata sävyä. Ei kuitenkaan liikaa, joten mun mielestä noita voi hyvin käyttää vaikka ei haluiskaan harmaata tukkaa.

P5210383.jpg

Oon myös ostanut Balmainin silkkisuihkeen, toi on aivan huippu! Tuoksuu tosi hyvältä ja jättää hiukset silkkiseksi. Löysin myös Prismasta alennuksesta Four Reasonsin hopeasuihkeen, toi on sellasta ihan violettia suihketta. Haisee pahalta, mutta ihan toimiva. Tosin, käytän aika paljon noita taittavia tuotteita, joten en osaa sanoa mikä toimii eniten :D Cutrinin syväshampoo on ehkä joskus vilahtanut täällä, mutta sekin on aika uus ja hyväksi havaittu. 

3 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut Fudgen hopea schampoota ja hoitoaineitta?
  Ne on hyviä, vaikka onkin vähän tyyriitä niin on todella kestävää :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on itseasiassa ne kummatkin! :) Ne on yleensä mulla päivittäisessä käytössä, näitä käytän sitten aina vähän vaihtelevasti. Ootko muuten mistä ostanut niitä? Mää oon tilannut noi Feeluniquesta.

   Poista
  2. Oon ostanut niitä mun parturilta :) jouluna oli joku kamppis et sai molemmat 29,95€, nyt ne olis kyl loppu et tarvis ostaa lisää.
   Tarvii käydä tuolta katsomassa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe