Latest Instagrams
perjantai 15. huhtikuuta 2016

Uutta kosmetiikkaa

Jihaaaa, eilen se aukes, Kauppakeskus Valkea nimittäin! Mää olin niin ottanut että Sokos tulee Ouluun, lähinnä kotiosaston ja kosmetiikan vuoksi. Eilen en jaksanut kiertää muita liikkeitä, koska siellä oli niin hirvee ruuhka. Enkä mää oikein jaksa ostella mitään vaatteita nyt, keskitän ne sitten Zaraan Barcelonassa :D Mutta joo, Ouluun saatiin nyt mm. Nyxin ja Urban Decayn meikkejä! Voitte vaan kuvitella mikä ryysis siellä pisteiden eessä oli. Lisäksi oon monesti katellu Malu Wilzin tuotteita Sokoksen nettisivuilta, mutta en oo päässyt testaamaan. Nyt ostin yhen tuotteen kyseiseltä merkiltä testiin!

P4150053.jpg

Sokokselta ostin siis uuden ripsarin (joka unohtui kuvasta, kyseessä Sensain 38° ripsari), Nyxin puuterin ja Malu Wilzin kasvovoiteen. Kaikkia oon myös jo ehtinyt testamaan ja tuli kyllä tehtyä niin hyvät ostokset. Toi puuteri ensinnäkin, aivan täydellinen. Koska se on väritön, se sopii kaikille. Meikkivoide kiinnitty tosi hyvin ja kesti koko päivän. Ihailin koko päivän kuinka hyvältä mun meikki näytti :D Ripsari oli perushyvä, sellanen mitä voisin ostaa uudestaankin mutta ei mun mielestä eroa mitenkään Lancomen ripsareista mitä aiemmin käytin. Ripsarin täytyy mulla kestää koko päivän, tykkään että vielä illalla on jotain meikkiä mitä pestä pois ja toi ripsari kyllä kestää!

P4150052.jpg

Malu Wilzin kasvovoite, tai vitamiinigeeli, oli kans tosi hyvä! Tykkään kaikista missä on vitaamiinia, ne heleyttää tai kirkastaa :D Tätä sai kyllä levittää aika paljon, sillä mulla on aika kuiva iho. Voide kuitenkin imeyty tosi nopeesti! 


P4150056.jpg


Kävin myös Body Shopilla, koska olin aiemmin bongannu Facebookista yhden tuotteen ja nyt siellä oli kaikki avajaistarjouksessa -20%. Ja herranjestas kuinka hyviä tuotteita löysinkin!! Tekis melkeen mieli lähtä hakemaan heti lisää, jottei mun tarvi koskaan olla ilman näitä tuotteita :D Eli tuon "nuorentavan" yönaamion löysin Facebookista ja olin mainoksen uhri. Olin ostamassa sitä jo normihintaan, sillä se maksoi vain 30 euroa, mutta onneksi sain nyt vähän halvemmalla. Iho näytti tosi hyvältä yön jälkeen ja koko päivän, toi todellakin kirkasti ihoa ja aamulla se oli tosi hyvännäköinen ja kosteutettu. Me likes! <3 Ja toi vartalovoide, niin täydellisen tuoksunen ja imeytyy oikeesti sekunnissa! 


P4150047.jpg

Eilisten shoppailujen lisäksi oon tutustunut mulle uuteen merkkiin, Palmersiin. Tilasin nää tuotteet Feeluniquesta, sillä ne vaikutti tosi hyviltä ja oli vielä edullisiakin. Itse asiassa ensimmäiset Palmersin tuotteet mulla oli shampoo ja hoitoaine, ne oli niin hyviä että uskalsin testata myös muuta kosmetiikkaa. Tilasin Palmersilta uuden päivävoiteen ja yövoiteen, kummatkin on kosteuttanu tosi hyvin ja tuoksu on ihana <3 Nää sopii hyvin just peruskosteutukseen, sillä näissä ei oo mitään muita "ominaisuuksia" heleytyksestä nuorentamiseen ;D Kuorintavoide on myös tosi hyvä ja siinäkin aivan ihana tuoksu. Suosittelen siis testaamaan jos haluatte edullista kosmetiikkaa :) 

Huippua viikonloppua kaikille, mulla on luvassa töitä, tenttiin lukua ja kaverin tuparit :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe