Latest Instagrams
tiistai 12. huhtikuuta 2016

The Wedding

Meidän häitä juhlitaan tosiaan heinäkuussa 2017 ja pikkuhiljaa on ajatuksia siirretty juhlien suunnitteluun. Lähinnä sen vuoksi että kaikki täytyy varata niin aikaisin. Luulin että voisin kesän jälkeen alkaa suunnittelemaan enemmän, mutta pitopalveluita varataan kovaa tahtia jo ens vuodelle. Nyt sis parin viikon ajan mun päässä on pyöriny enemmän ja vähemmän hääjuttuja, joten tässä tulis myös blogin ensimmäinen hääpostaus ;) Tässä vähän Pinterestistä poimittuja juttuja siitä, millaset meidät häistä tulee. 

värimaailma

Väreinä meidän häissä on harmaata/hopeaa, valkosta ja vaaleanpunasta. Ei mitään kirkasta pinkkiä vaan tollasta haaleeta. Pinkkiä ajattelin käyttää lähinnä kukissa ja korteissa, en varmaan muissa koristeissa. En oo myöskään varma tuleeko T:lle harmaata pukua kuten tossa kuvassa, mutta tollanen on aika kiva! 


mekot

Mekoksi en halua mitään överikermakakkua vaan joku ylläolevista malleista ois ihana. Ajattelin sovittaa tollasta reippaasti levenevää mallia sekä sitten tollasta merenneitomallia (oikea), jossa toi helma ei oo niin leveä. 


juomat

Sikaribaari on ainoa sellanen juttu mikä on päätetty että sellanen tulee, siihenkään ei olla hommattu mitään. Tollanen aateltiin sään mukaan perustaa ulos johonkin. Lisäksi boolille haluan tollaset kivat astiat, noita oon jo vähän katellu eBaysta yms. 

värimaailma2

Hiukset haluan varmaan pitää kiinni, sillä musta tuntuu että se on helpoin kampaus, sellanen joka kans pysyy koko päivän. Kiharat ei varmasti pysy mulla koko päivää ja iltaa. 

Tällä hetkellä varattuna on juhlapaikka sekä kirkko, ostin myös kaasolleni oman viinilasin ;) Vielä tässä on paljon suunniteltavaa, mutta onneksi on vielä aikaakin. Palataan taas hääasioissa kunhan niissä tapahtuu edistystä! Mitä mieltä ootte mun (meidän ;D ) suunnitelmista?

4 kommenttia:

 1. oi vitsi miten ihana postaus <3 näitä hääpostauksia on niin kiva lukea :D

  VastaaPoista
 2. Ihana värimaailma, mulle iskee kyllä harmaa ja hempeä vaaleanpunainen kunnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun kans!! Aivan täydellinen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe