Latest Instagrams
keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

My week / Wednesday

7.00 Herätys, taas perusmeikkaukset yms. Söin aamupalaksi kaurapuuroa kun tällä kertaa jaksoin sitä tehdä :D

7.45 Lähin ensin vanhalle työpaikalle opastamaan harjoittelijoita.

8.30 Uudella työpaikalla, kalenterin tsekkaus, sähköpostien lukua, tutkimuksen suunnittelua.


PicMonkey Collage5

12.15 Ruokatauko, tällä kertaa eväänä oli proteiinimysliä! Oli aika pahaa.. :D

15.30 Kotiin! Heti kotona oli pakko alkaa syömään, koska toi mysli oli pahaa enkä syönyt sitä paljoa. Söin eilen tehtyä makaroonilaatikkoa ja leikin Lunan kanssa.


PicMonkey Collage7

17.10 Lähettiin ajamaan Lunan ja T:n kanssa HundSpahan, jossa meille oltiin varattu uima-aika. Tai siis Lunalle varattu :D Luna polski ihan onnessaan ja onneksi oli uinnin jälkeen vähän saanu energiaa purettua. Ostettiin Lunalle vielä luita. 

18.20 Lähettiin HundSpasta ajamaan mun äidin luo ja mentiin sinne kahville. Autoin veljeä kouluhommissa ja vaihettiin kuulumiset. 

IMG_9960

20.00 Kotona ja katottiin tiistain Huutokauppakeisari jakso kun ei eilen muistettu. Meidän piti taas lähtä vielä illalla käymään kaupassa, tällä kertaa ostettiin kuitenkin terveellisempiä eväitä, eli ainekset lämpimiin voileipiin. 

23.00 Nukkumaan <3

Keskiviikko oli kyllä mukava päivä. Oli kiva nähä muita bulldoggeja uimassa ja Lunan kasvattajaa. Uudessa työpaikassa asiat etenee ja oon pääsyt tekemään jo paljon. Musta on niin siistiä mennä joka aamu töihin ja tällänen 8-16 rytmi sopii mulle paljon paremmin kuin 5-13 vanhassa työpaikassa :D Se kooma töiden jälkeen on ihan kamala ku on heränny niin aikasi.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe