Latest Instagrams
tiistai 5. huhtikuuta 2016

My week / Tuesday

7.15 Herätys, oli aivan luksusta nukkua näin pitkät yöunet. Heräsin aivan keskeltä unta, mutta olin silti hyvillä fiiliksillä menossa uuteen työpaikkaani. Jotta ihmiset ei sekoita, puhun nykyisin uudesta ja vanhasta työpaikasta :D Jossa siis kummasakin olen töissä. Söin aamupalaksi banaanin ja kreikkalaista jogurttia.

8.00 Olin lähtövalmiina töihin, ajoin kaupan kautta ja ostin eväät.

8.30 Olin töissä, mun työkone ei suostunut toimimaan ja tappelin sen kanssa kauan aikaa. Suunnittelin tulevaa viikkoa, merkkailin treenejä ylös, varasin kirppispöydän (taas...)

12.45 Aika vaan hurahti ohi ja varttia vaille yks huomasin että vois syyä jotain. Söin smoothien ja banaanin. Kyllä, tykkään banaaneista :D 

PicMonkey Collage3
(Ajan aina matalat kengät jalassa pitempää matkaa, siksi kahet kengät! ) 

16.00 Pääsin lähtemään töistä, ulkona oli ihan sairaan lämmin (12 astetta) ja aurinko paisto. Ajoin apteekin kautta kotiin ja fiilistelin kuinka siistiä elämä on :D 

16.30 Ulkona oli niin ihana ilma että lähettiin T:n ja Lunan kaa pihalle <3

17.00 Söin makaroonilaatikkoa, koomailin sohvalla ja luin kirjaa. Iski ihan hirvee väsymys ja meinasin nukahtaa. 

PicMonkey Collage4
(Minä ja mun vinot "ajolasit" :D Mulla on autossa aina yhet aurinkolasit ja oon istunut noiden päälle vahingossa, vaikka kuinka monesti. )

18.20 Päätin lähtä kevään ekalle lenkille piristymään. Kulutin 450 kaloria ja sain iloisen mielen! 

IMG_9938


19.30 Oman juoksulenkin jälkeen lähettiin Lunan kaa iltakävelylle, päätettiin käydä ihan kunnon lenkki kun oli niin ihana ilma. 

20.15-23.00 Käytiin kaupassa ostamassa vähän herkkuja, mun oli pakko saada Lakrisalia ja sipsiä. Loppuilta menikin sitten leffaa tuijottaessa, katottiin Daddy's Home ja söin tyytyväisenä mun Lakrisaleja. :D Mulle tulee välillä ihan hirvee himo noihin Lakrisaleihin, ne on vaan niin hyviä!

Tiistaina söin taas omasta mielestäni liian vähän, mutta töissä ei muistanut syödä kun aika vaan kiisi eteenpäin. Tiistaina olin myös super väsynyt töitten jälkeen, mutta kevään ensimmäinen lenkki piristi niin paljon! Oli huippua pitkästä aikaa juosta kuivilla teillä <3 Ei ois myöskään tarvinnut herkutella, sillä yritän keskittää herkuttelut viikonloppuun. Söin kuitenkin päivällä niin vähän ja kävin lenkillä että no harm done! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe