Latest Instagrams
torstai 7. huhtikuuta 2016

My week / Thursday

7.00 Herätys ja taas samat rutiinit. Olin aiemmin suunnitellut torstaille aamujumpan, mutta en jaksanut mennä. Söin aamupalaksi vain banaanin, koska en jaksanut tehä puuroa. Oompas ollut laiskana..

8.30 Töissä. Perustin mm. Facebook-sivut, suunnittelin sinne sisältöä, kirjoitin sisältöä nettisivuille, otin yhteyttä asiakkaisiin ja suunnittelin yhtä koulutusta.

15.00 Pääsin lähtemään töistä vähän aiemmin, joten suuntasin suoraan kirppikselle hakemaan hintalappuja. 

15.45 Ruuaksi oli vieläkin makaroonilaatikkoa :D Höpistiin T:n kanssa vähän aikaa ja lähettiin palkkapäivän kunniaksi kauppaan. Kaupasta tarttui mukaan kaiken oleellisen lisäksi mm. uus suoraväri ja jumppapussi. T innostu ostamaan uuden pelin Pleikkarille.

PicMonkey Collage8

17.00 Takas kotona, Prismassa menee aina niin kauan.. Ehkä syy on siinä että käyn aina kaikki kirja-osastot sun muut läpi :D Menin tyytyväisenä mussuttamaan sohvalle bebe-leivosta ja lukemaan Cosmoa. 

18.00 Aloin laittamaan kirppisjuttuja valmiiksi lauantaita varten.

PicMonkey Collage9

19.00 Lähettiin agilitytreeneihin, käytiin vähän kävelyllä aluksi lämmittelemässä.

20.40 Takas kotona treeneistä, vitsi meni niiiin loistavasti! Luna on kehittynyt tosi paljon, itellä on aina kehitettävää ohjaustekniikoissa. Olin koko illan aivan loistavalla tuulella treeneihin takia. Soitin tätille ja hypetin treeneistä.

21.00 Saunaan ja loppuilta menikin sluibatessa. En tehnyt oikein mitään järkevää, luin vähän lisää Cosmoa ja rapsuttelin Lunaa :D Ainiin, söin kaks karjalanpiirakkaa. 

22.00 Nukkumaan jo kympiltä. Mulle on ihan tosi tärkeetä että saan nukuttua kunnon yönet. Mää tingin vaikka kaikesta muusta päivän aikana, mutta en yöunista. Mää oon ihan eri ihminen kun en oo nukkunut tarpeeksi, oon jotenkin tosi huono kestämään väsymystä. Moni pystyy helposti vetämään koko viikon vähillä unilla, mutta mulla ei onnistus koskaan. Tosin, joskus nukun jopa liian pitkiä yöunia, 10 tuntia menee helposti jos ei oo kello soimassa. 22.00-08.00 on ihan parhaat yöunet! :D 

4 kommenttia:

 1. Nämä my week -jutut ovat oikein kivoja ja kuvat niissä myös. On kuitenkin yksi ongelma niiden myötä: nyt emme tiedä tarjoushaukan seikkailuista hulluilla päivillä.

  Onko sinulla nyt opiskelujesi ohessa kaksi työtä, vanha ja uusi? Vai oletko luopunut jo siitä vanhasta työpaikastasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kaks työtä :) Mää en oo itseasiassa käyny Hulluilla Päivillä ollenkaan!!! Oon aika ylpeä itestäni ;D

   Poista
 2. Miksi ihmeessä et ole käynyt? Kyllä siellä on hyviäkin tarjouksia (katso vaikka http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/381438-onko-hullut-paivat-halpa-katso-vertailu) ja sinun tarjoushaukkana pitäisi tunnistaa ne. Tietenkin kannattaa ostaa vain sellaista, mitä oikeasti tarvitsee. Esimerkiksi keskiviikkona olivat PrimaDonnan vaaleanpunaiset rintsikat hyvässä tarjouksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo oikein ehtinyt enkä jaksanut. Me lähetään T:n kanssa Barceloonaan kahen viikon päästä, joten säästän kaikki rahat sinne :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe