Latest Instagrams
sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

My Week / Sunday

Sunday Funday! 

Sunnuntai alkoi ihanan leppoisesti sängyssä, mutustelin croissantteja ja luin kirjaa <3 Mulla ei oo itseasiassa tarkat kellonajat tiedossa koko sunnuntailta, varmaan ihan onnistunut lepopäivä ollut siis ;)

Käytiin yhessä pitkiä kävelylenkkejä Lunan kanssa ja löhöttiin sohvalla.

PicMonkey Collage

Kirjoitin blogia ja kattelin vähän hääjuttuja. Mulla on tällä viikolla ollut erityisen paljon häähommat mielessä, sillä pitopalveluita sun muita pitäs olla jo varattuna!! 


Jossain vaiheessa mua alko kyllästyttää sisällä kyykkiminen ja päätin lähtä lenkille raikkaaseen ulkoilmaan. 


PicMonkey Collage1Illalla oli vielä ripsien huolto, siinäpä mun sunnuntai! Nyt on koko viikko käyty päiväkirjamaisesti läpi ja mun mielestä oli tosi kiva pitää tekemisistä kirjaa. Huomasin paljon asioita, joita en muuten ois huomannut. Esimerkiksi sen kuinka huonosti söin koko viikon. Välillä ihan liian vähän ja ihan liian usein herkkuja. Laskinkohan että yhteensä kolmena - neljänä päivänä söin edes vähän herkkuja. Hyvin usein ei hoksaa laskea jotain leivosta tai suklaapatukkaa herkuksi, mutta kun kaikki kirjaa tälleen ylös, huomaa nopeasti miten tulekaan syötyä. Nyt oon siis koittanut kiinnittää ihan kunnolla huomiota siihen, että ei tulis herkuteltua ns. huomaamatta. 

Lisäksi mun viikossa oli plussaa se että näin kahta kaveria! Valitettavaa, mutta totta, on se että nään ihan liian vähän mun rakkaita kavereita. Ajastin teille huomiseksi videon mun kuulumisista, joten niistä lisää huomenna. Mitä tykkäätte tälläsistä päiväkirjamaisista postauksista? Nyt kuitenkin vähäksi aikaa paluu parempiin kuviin, mulle alkaa ainakin riittämään nää kännykkäräpsyt! :D

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti lisää näitä viikko/päiväpostauksia, tykkäsin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe