Latest Instagrams
maanantai 4. huhtikuuta 2016

My week / Monday

Sain Eveliinan blogista kivan postausidean, tai no postaussarjan. Eveliina oli ajastanut jokaiselle päivälle päiväkirjamaisesti sen päivän tapahtumia, joten viime viikon ajan kuvasin mun viikkoa hyvin ahkerasti. Tässä tulis siis mun maanantai viime viikolla!

Viime viikon maanantaina oli poikkeuksellinen päivä sillä silloin oli vielä pääsiäinen ja olin töissä. 

5.15 Herätys, väsytti niiiin paljon. Pikainen meikkaus ja töihin.

5.45 Töissä

IMG_99119.00 Ruokatauko, söin lohikeittoa ja raejuustoa. Niin ja join tietenkin RedBullia, pakollinen jokaisen 4.15 tai 5.15 herätyksen jälkeen ;)

12.00 Pääsin jo lähtemään kotiin ja kävin ostamassa tulppaaneja. Käytin Lunan ulkona ja menin päikkäreille. Olin niiiin poikki tuosta aikaisesta herätyksestä. 

14.30 Heräsin päikkäreiltä, vaikka oisin voinu nukkua vielä monta tuntia. Aloin lukemaan kirjaa, jonka aloitin edellisenä päivänä. Jäin tohon niin koukkuun että tekis vaan mieli lukee. 

PicMonkey Collage

15.00 T teki mulle kanasalaattia <3

16.00 Salille, matkalla sinne fiilistelin kuinka sulat tiet oli. Tällä kertaa ei ollut kuitenkaan kovin kuivat tiet kaikkialta, sillä mun laadukkaista H&M:n kengistä tuli kummastakin veet läpi pohjasta. Tässä taas muistutus siitä, että ikinä ei kannattas ostaa huonolaatusia kenkiä, niitä voi käyttää vain yhden kesän! :( Tein Kayla Itsinesin 30min HIIT-treenin. Toi oli taas niin rankka! Naama punaisena ja jalat tärräten oli kuitenkin aika hyvä fiilis. 

PicMonkey Collage117.00 Takas kotona, söin välipalan ja kattelin vähän SoMe-juttuja mun uutta työpaikkaa varten.

18.45 Lähettiin T:n ja Lunan kanssa käymään T:n porukoilla. Lunde sai seuraa kavereista ja minä kahvia väsymykseen :D

PicMonkey Collage2


20.00 Oltiin takas kotona, tein laiskana ihmisenä nuudelit itelle, bloggailin ja katottiin T:n kanssa meidän lempparisarjoja. 

22.00 Menin jo nukkumaan, koska olin niin poikki. 

Mää tykkään hirveesti analysoida kaikkea, joten musta on hirveen kiva vetää johtopäätöksiä mun tekemisistä kun ne tälleen kirjaa ylös. Maanantaina ainakin söin ihan liian vähän, illalla olikin sitte pakko vetästä hiilaripitoiset nuudelit kun oli niin kova nälkä. Plussaa siitä että menin väsymyksestä huolimatta salille! 

2 kommenttia:

  1. Sinulla täytyy olla tosi lyhyt matka töihin. Etkö muka syö yhtään mitään aamiaista ennen työaamusi alkua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on vanhaan työpaikkaan tosi lyhyt matka :) Melkein naapurissa. En mää syö ikinä noin aikasi, tuo tuntuu ihan yöltä :D Mutta esim tossa tiistain postauksessa huomaa että normiaamuina kyllä syön aamiaisen!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe