Latest Instagrams
perjantai 8. huhtikuuta 2016

My week / Friday

7.30 Herätys, halusin nukkua puoli tuntia pitempään, joten aamupala jäi taas aika minimiin.. Söin maailman parasta raejuustoa ja banaanin.

8.30 Perushommia töissä, jostain syystä mulla ei ollut yhtään perjantai-fiilis. Johtuu ehkä siitä, että seuraavana päiväkin olisi töitä. 

PicMonkey Collage10


12.00 Söin lounaaksi aiemmin ostettua proteiinimysliä, joka ei ollut vieläkään kovin hyvää :D


15.00 Perjantain kunniaksi olin kotona jo aikaisemmin kuin normaalisti. Pikainen siivous, sillä seuraavana päivänä tulis kavereita kylään eikä silloin oo aikaa siivota.

PicMonkey Collage11 


16.15 Lähen kaverin kanssa jumpalle, oltiin sovittu jo alkuviikosta jumppatreffit, muuten en ois ehkä jaksanut lähteä. 

17.45 Kotona taas, jumpasta tuli niin ihana ja raukea fiilis, teki mieli mennä viinilasin kanssa sohvalle. Vaihdoin kuitenkin viinin kokikseen ja menin sohvalle lukemaan kirjaa. Treenin jälkeen on kyllä parasta laittaa oloasu päälle ja rentoutua <3 

PicMonkey Collage12

19.30 Lähettiin yhessä T:n kanssa iltalenkille Lunan kanssa, tykkään niiin paljon meidän yhteisistä iltalenkeistä. Käydään oikeestaan joka ilta yhessä lenkillä, tykkään kun samalla voi höpistä päivän kuulumisia ja suunnitella kaikkea mahtavaa. Yleensä puhutaan reissuista. 

20.15 Meillä alko hirrrveesti tekee mieli jotain roskaruokaa, joten lähettiin perjantain kunniaksi hakee Mäkkäristä ateriat. Ateriasta tuli vähän ällöttävä olo ja mietin että miks ihmeessä pitää oikeesti syyä niin epäterveellisesti kun siitä tulee vaan huono olo.. 

22.00 Taas aikaisin nukkumaan kun seuraavana päivänä koittaa taas aikainen herätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe