Latest Instagrams
keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Long leather jacket

Heipsan! Pitkästä aikaa asukuvia kehiin, tänäänkin satoi vettä mutta oli pakko päästä kuvaamaan. Tulin tänään töistä kotiin, vaihdoin äkkiä vaatteet ja lähdettiin mun isän luo syömään. Käytiin myös matkalla Lunan kanssa kävelyllä ja samalla napattiin asukuvat ihan kivoissa maisemissa. Äh, oli pakko käydä tsekkaamassa milloin viimeksi oon postannut. Tuntuu että aika menee ihan sairaan nopeesti, kävin tossa eilen tekemässä yhen tentin ja siihen luin melkein viikon aina töitten jälkeen. Aikaa ja energiaa ei oo siis blogille jäänyt, mutta toivotaan että kesän lähestyessä mulla ois vähän vähemmän hommaa. Inspiraatiota ois nimittäin vaikka muille jakaa, oon vieläkin niin innostunut meikeistä ja pukeutumisesta, mutta en vain ehdi suoltaa sitä inspiraatiota tänne. Ainiin, treenihommatkin kulkee kiireestä huolimatta yllättävän hyvin, siitäkin täytys ehtiä postailemaan! 

Tässä kuitenkin tämän päivän asua.

P4200073.jpg

P4200061.jpg


Ainoa mihin mulla ei tällä hetkellä oo hirveesti inspiraatioa, on työpukeutuminen. Tai siis, tykkään siitä että saan laittaa töihin kivoja vaatteita ja olla edustavana, mutta mulla ei oo hirveesti töihin sopivia vaatteita. Rakastan pukeutua nahkatakkeihin, tennareihin, reikäisiin housuihin ja nyt muodissa oleviin nyöripaitoihin. En omista yhtäkään kynähametta, yhden bleiserin ja ihan liian vähän töihin sopivia toppeja. Mulla onkin tavotteena Barcelonassa löytää jotain töihin sopivia vaatteita ja samalal myös omaan tyyliin sopivia vaatteita. Oma fiilis täytyy kuitenkin olla hyvä, joten en vois kuvitella laittavani päälle jakkupukua. Oon käyttänyt nyt aika paljon mekkoja, just sen takia että töihin sopivia yläosia mulla ei hirveesti oo. Jotain perusneuleita mulla tietty on, mutta mun mielestä farkuilla ja perusneuleella on liian casual olo. 

P4200079.jpg


P4200075.jpg


P4200081.jpg
Takki - Asos / farkut - Zara / farkkupaita - Only / kengät - Nike / laukku - Ralph Lauren

Täytys ehkä selailla jotain blogeja, joista sais inspistä työpukeutumiseen. Tässä kuitenkin hyvin perusasu, johon tykkään vapaalla pukeutua. Vähän rikkinäiset farkut, tennarit, paras nahkatakkini ikinä ja farkkupaita.

Mutta hei, mitä teille kuuluu? Mitä tykkäätte mun asusta? Tää nahkatakki on ollut mun suosikki siitä lähtien kun sain tän, aivan t-ä-y-d-e-l-l-i--n-e-n. Näyttää kivalta niin kiinni kuin auki. T sanoo tätä matrix-takiksi, mutta mielestä tää on vaan niin siisti. Ootin koko talven että pääsen taas käyttämään tätä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe