Latest Instagrams
maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kuulumisia

Tässä mun kuulumisia videon muodossa! Jos et jaksa katsoa videota niin tässä tiivistelmä: töitä, häiden suunnittelua, reissujen suunnittelua ja kouluhommia ;)

6 kommenttia:

 1. Siis miten ihmeessä sinä pystyt hoitamaan kaksi työtä, kolme tenttiä ja vielä matkankin siinä välissä? Miten aikasi riittää ja eikö väsyneenä tenttiin lukeminen (ja asian oppiminen) ole vaikeaa? Onko sinulla gradusi jo valmiina, kun puhut enää vain jäljellä olevista tenteistäsi?

  Miten onnistuit olemaan viime viikon ilman aaverahkaa? Ymmärrän kyllä tuon säästämispointtisi, mutta eihän hulluja päiviä ole enää siellä teidän kulmillanne kovin paljoa jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanotaanko että ei todellakaan se oppiminen mulla oo niin tehokasta kun se vois olla, eikä mulla tällä hetkellä oo mitään tavotteita arvosanoille, kunhan läpi pääsen. Kyse on kuitenkin vaan parista kurssista. Gradua alan tekemään heti kun saan tentit pois alta :)

   En kyllä itekkään tiiä miten selvisin ilman aaverahkaa, haha :D

   Poista
 2. Ihanaa, hääjuttuja lisää! :) Espanja on ihana maa, olin siellä kolme kuukautta harjoittelussa ammattikouluaikana ja joskus olisi kiva päästä uudelleen pitemmäksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalla tulossa heti yks postaus häistä ;) Mää oon käynyt Espanjassa aiemmin vaan pienenä. Oi vähän siistiä viettää pidempi aika ulkomailla <3

   Poista
 3. Siis mihin oot päässy töihin? :) Onnea uuden työpaikan johdosta! Pitäis taas nähä tässä joku päivä ni pääsis vaihtamaan kunnolla kuulumisia ;) Hirveetä hässäkkää ollu ni ei oo ehtiny oikeen ees kysellä:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe