Latest Instagrams
torstai 24. maaliskuuta 2016

Vapaapäivä

Ahh nyt on tulossa erittäin sekava ja random-postaus, mutta ehkä näitäkin jaksaa välillä lukea! :D Mulla on nimittäin vapaapäivä tänään ja huomenna, muuten oonkin koko pääsiäisen töissä. Oon kuitenkin ihan super hyvällä tuulella ja nappailin kuvia vähän kaikesta tänään samalla kun siivoilen. Aamun alotin Lunan kanssa lenkillä ja siitä suoraan spinningiin, tekipä hyvää vähän hikoilla! Nyt pietään Lunan kanssa luova tauko siivouksesta ja kirjoitellaan blogia :D 

P3240005.jpg

P3240007.jpg


Oon myös ehtinyt jo kirjastoon tänään, kävin lainaamassa vähän luettavaa pääsiäiseksi. Ihan ku sitä ei ois jo valmiiksi tossa sekavassa kirjahyllyssä. Tässä tosiaan todiste siitä että kaikki ei oo aina niin hienoa ja luksusta kuin blogeista vois olettaa :D Mun kirjahylly on sotkunen, mulla on koirankarvoja lattialla ja välillä tiskialtaaseen kertyy hirvee kasa tiskejä, vaikka me omistetaan astianpesukone. Tän takia en ikinä esittele meidän kämppää täällä blogissa sen kummemmin, vaikka ihan tyytyväinen tähän sisustukseen oonkin. 


P3240004.jpg

P3240002.jpg

Hain myös postista uudet kuulokkeet, jotka tilasin CDON:sta. Mulla on kauan aikaa ollu ihan huonot kuulokkeet, mutta nyt löysin niiiin hyvät Pioneerin kuulokkeet hyvästä alesta. Kyllä nyt kelpaa popittaa hyviä biisejä salilla! Siis tänään kaikki tekee mut niin iloseksi! Jumppa oli huippu, sai nukkua pitkään (kasiin :D ), löysin kivoja kirjoja kirjastosta ja olin ihan fiiliksissä, ihan huiput kuulokkeet, puhdas kämppä, agilitytreenit tänään illalla ja huomiset kivat suunnitelmat. 

P3240006.jpg

P3240008.jpg

Mut on tehny myös iloseksi jo vähän nuupahtaneet tulppaanit ja uus Ellokselta tilattu matto eteisessä. Suurin syy miks oon näin ilonen ja hyvällä tuulella on se mun uus työ missä aloitin maanantaina. Oon viihtynyt niin hyvin siellä ja jo alusta alkaen päässyt tekemään hommia ja näyttämään että mää oikeesti osaan. Ens viikolla on aika jännä viikko kun pääsen vihdoin tositoimiin yhden tutkimuksen kanssa mitä oon tämän viikon tehnyt. Oon myös tän aamun miettinyt että kyllä asiat vaan aina järjestyy eikä mun pitäis stressata niin paljon. Tykkään suunnitella asioita, mutta välillä vien sen niin yli ja alan stressaamaan jostain ens vuoden suunnitelmista. Meillä on esimerkiksi ne häät ens vuoden heinäkuussa ja miettiin yks päivä että saankohan lomaa siihen :DD Pitäs ehkä lukee se "Elä enemmän, stressaa vähemmän" -kirja. 

Mutta joo, vähän lätinää sieltä ja täältä, nyt me jatketaan Lunden kaa siivousta! Huippua pääsiäistä kaikille, nauttikaa ja syökää paljon suklaata <3 

1 kommentti:

  1. Hei vähänkö siisti matto, minkä hintanen tuo oli?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe