Latest Instagrams
perjantai 11. maaliskuuta 2016

Uudet hiustuotteet

Nyt kun mulla on vähän viileemmän sävynen tukka, se tarvii myös erilaisia tuotteita kun mun aikasempi lämpimän sävyinen ruskea. Mää kauhuissani odotin että mun tukka on keltanen / lämpimän ruskea heti ekan pesun jälkeen, mutta oikeilla tuotteilla oon saanut sävyn pysymään. 

P3030001.jpg

P3030004.jpg


Mun kaveri suositteli mulle Fudgen tuotteita, joten tilasin Feeluniquesta shampoon ja hoitoaineen. Toi shampoo on tosi pigmenttistä, varmaan verrattavissa ihan hopeashampoohon. Nää siis taittaa kummatkin keltasuutta pois ja on toiminut mulla tosi hyvin. Mun mielestä toi hoitoaine myös kosteuttaa ihan hyvin, mutta suihkutan silti aika reippaasti hoitavaa hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Mulla on myös yks Wellan Color Fresh, joka sävyttävä kevyt väri. Oon sitä nyt kerran sekottanut hoitoaineeseen, koska mitään keltaisuutta ei oo vielä havaittavissa. Jos kuitenkin hiukset keltaseen taittuu niin tolla vähän äkäsemmällä värillä siitä kyllä pääsee eroon. 

Tässä siis mun vinkit jos muutkin kaipailee hyviä tuotteilla kylmän sävysille hiuksille :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe