Latest Instagrams
tiistai 22. maaliskuuta 2016

So much inspiration!!

Mulle tulee aina loman jälkeen hirrrveesti inspiraatiota ihan jokaiseen asiaan. Ehkä silloin voi aatella loman olleen onnistunut kun on kiva palata takaisin arkeen ja on inspiraatiota täynnä. Lomalla tulee yleensä syötyä vähän normaalia epäterveellisemmin enkä yleensä, rantalomilla varsinkaan, pukeudu mitenkään erityisesti enkä meikkaa. Loman jälkeen pursunkin intoa terveelliseen ruokavalioon, odotan salille pääsyä ja sitä kun saa pukeutua kivoihin asuihin ja laittautua. Tällä hetkellä mua innostaa eniten:

1. Letit, letit, letit. Reissussa tein parinakin päivänä lettikampauksen ja tykkäsin niistä niiin paljon! Tavoitteena on opetella tekemään erilaisia lettejä. 


2. Bomber-takit, looooove them! Oman takkini löysin reissusta Zarasta, en malta odottaa että pääsen käyttämään sitä. Yhdistän sen farkkuihin, tennareihin ja letteihin. 


3. Terveellinen ruokavalio, treenaus ja kesäkunto! 


4. Meikit. Ostin reissusta uusia meikkejä ja viime aikoina niitä on tullut osteltua aika paljon. Oon niin innostunut uusista meikeistä ja haluan kokeilla erilaisia meikkejä. Ostin mm. yhden värikkään luomivärin ja ajattelin testata sitä joku päivä. 


5. Sporttityyli. Netti ja some on täynnä Adidasta ja Nikeä nykyisin enkä yhtään ihmettele. Mun mielestä joku Adidaksen collegepaita sopii tosi hyvin arkeen kuin myös sinne salille. Yks päivä reissussa mulla oli shoppaillessa urheilupöksyt yhdistettynä neuleeseen ja voin sanoa että ei oo ikinä ollut yhtä mukava asu shoppailuun! Oli helppo sovittaa vaatteita eikä tarvinnut ahdistua :D


6. Harmaa tukka, tekis melkeen mieli mennä takas kampaajalle sävyttämään tukkaa lisää. 


7. Sisustus, tekis mieli uusia koko kämppä. Ja arvaatteko millä värillä? Harmaalla tietty! 


8. Matkustus. Vasta on palattu reissusta, mutta haluan jo varata uuden. Katotaan T:n kanssa Madventuresia alusta asti ja ei varmaan yllätä ku sanon että toi ohjelma nostaa matkakuumeen kattoon. Ja tekis niin mieli lähtä reppu selässä Aasiaan eikä olla aina sellanen samsonite-turisti mitä Madventuresissa dissataan :D Musta ei kylläkään olis sellaseen liian sniiduilu-matkailuun, mun mielestä matkoilla täytyy nauttia eikä laskee jokaista senttiä. Oli kalja sitten euron tai kaks niin se ostetaan jos mieli tekee!


Mähän sanoin että mua innostaa tällä hetkellä kaikki :D

2 kommenttia:

  1. Joko arvonnan voittaja selvisi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voittaja lukee tossa sunnuntain postauksessa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe