Latest Instagrams
torstai 10. maaliskuuta 2016

Ronda

Me tehtiin eilen päiväretki kahden tunnin junamatkan päässä olevaan Rondaan. Ronda oli yks niistä kohteista, joihin oli pakko päästä tän reissun aikana. Ja onneksi mentiin, nähtiin nimittäin sellasia maisemia että huhuh. Varmasti yks parhaimmista maisemista missä oon koskaan ollut. Se oli niin upeaa että sanatkaan ei riitä kuvailemaan sitä. 

Saavuttiin tosiaan juna-asemalle ja jatkettiin siitä matkaa kohti vanhaa kaupunkia. 


Rondan kaupunki

Ronda vanhakaupunki

Ronda vanhakaupunki


Ronda

Vanha kaupunki oli tosi kiva ja sieltä löytyi myös vanha härkätaisteluareena, mutta tää vanha kaupunki ei ollut se syy miksi tänne tultiin..

P3090353.jpg

P3090357.jpg


P3090360.jpg


P3090366.jpg

Vaan nää maisemat <3 Rondan kaupunki on siis rakennettu tosi korkeelle ja sieltä on aivan loistavat näkymät. Kaupungin läpi menee tollanen 1700-luvulla rakennettu silta, joka oli aivan upea. Mää jo tässä vaiheessa miettiin kuinka siistiä elämä onkaan ku pääse näkemään jotain tällästä, mutta pojat oli kattonut reitin vielä paremmille maisemille.. Maaliskuussa täällä oli muuten tosi vähän turisteja, voin kuvitella että tää paikka on täynnä porukkaa kesällä. 


P3090373.jpg

P3090422.jpg


P3090451.jpg


P3090452.jpg

P1010541

Vähän matkan päästä lähti polku alaspäin ja sieltä pääsi katsomaan siltaa alhaalta. Täällä oli ehkä kaks turistia meidän lisäksi, joten saatiin olla ihan rauhassa. Söin mun ostamia keksejä ja mietin kuinka siistiä matkustaminen on. Jos asuisin tuolla niin ottaisin vapaapäivinä kirjan ja viltin mukaan ja menisin lukemaan. 

P3090465

Sillan alle pääsi kävelemään pientä kapeaa polkua pitkin ja sieltä löytyi lisää upeita maisemia. Mulla on paikasta GoProlla kuvattuja videoita, joten teen vielä kotona videon paikasta, jolloin ton paikan upeus pääsee ehkä enemmän esille. Musta tuntuu että en voi oikein kirjottaa paikasta mitään, kuvat kertoo enemmän. Menkää siis Rondaan ja nähkää paikka itse! :D 

Tämmösissä maisemissa voi todellakin todeta että "Travel is the only thing you buy to make you richer"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe