Latest Instagrams
maanantai 7. maaliskuuta 2016

OOTD ja avautumista

Moi!!! Tässäpä ois asukuvia viime viikolta kun vietin päivät kirjastossa lukemassa tenttiin. 

P2290076.jpg

Tosi simppeli asu, mutta otin vähän varaslähtöä kevääseen ja laitoin jo slip-onit ;) Mulla ei oo asusta sen enempää selitettävää, joten käytänkin tän tekstikentän hyödyksi ja avaudun ihmisistä. Mää välillä menetän uskoni ihmiskuntaan aivan täysin. Lukekaapa joskus esim. Iltalehden uutisten kommenttiosiota. Voiko ihmiset oikeesti olla niin tyhmiä? :D Ja miks ihmiset kokee että on ihan jees haukkua toista netistä, tää asia koskee myös blogejakin. Eihän kukaan mee sanomaan kaupungille toiselle että ompa sulla kauheet kulmakarvat, mutta blogien kommenttiboksiin on ihan jees suoltaa kaikki mitä mieleen tulee. Ensinnäkin, mitä hyötyä se kommentoija siitä saa. Ehkä sille tulee erityisen hyvä mieli, että "Jes sainpa haukuttua!! Nyt elämäni on hyödyllistä", koska jokainen joka blogin on joskus perustanu, on todennäköisesti myös kasvattanu paksun nahan. Mulle on ihan sama jos joku haukkuu mun kulmakarvoja, vaatteita tai mitä ikinä, kunhan ite tykkään niin se on tärkeintä. 

P2290072.jpg

Ennen reissua luin jonkun uutisen Junon ja Jannan erosta ja joku oli sinne kommentoinut jotain että "Ihan oikein, kauhee akka" -tyyppistä. Siis mitä?! Kommentoija tuskin pariskuntaa tuntee, joten miten tollasta voi mennä kommentoimaan? Ja edelleen, mitä tollasesta oikeesti hyötyy? Mää aattelen tän kommentoinnin blogien kohdalla niin, että täytyyhän se ottaa suurena kohteliaisuutena jos joku "hater" jaksaa päivästä tai viikosta toiseen tulla kommentoimaan sulle jotain. Kyllähän jokainen varmasti arvostelee välillä toisen kulmakarvoja tai meikkiä tai muita valintoja, mutta en mää ainakaan mee huuteleen kaupungille toisille että "ompa kauhee meikki, kato vähän Youtubesta contour-videoita". 

P2290084.jpg

Mää päätin että en enää ikinä lue mitään kommentteja Iltalehden uutisista, sillä siellä on niin hirveetä sontaa välillä. Toinen on se kun aletaan pätemään jostain asiasta mistä ei oo mitään hajua. Ja se "Vois Iltalehti keksiä vähän parempia uutisia", pittääkö siihen uutiseen klikata vaan sen takia että pääsee tuon kommentoimaan? En ymmärrä :D 

Tää on itseasiassa mielenkiintoinen aihe, vihapuheet netissä ja toivottavasti joskus joku psykologi tutkii mitä tällästen ihmisten päässä liikkuu :D Onko ne vaan niin elämäänsä kyllästyneitä että on aikaa haukkua toisia netissä. Ei siis sillä että mun blogissa oisin tällästä kohdannu, mutta valitettavasti tää on niin yleistä nykyisin. Kertokaa mitä mieltä ootte?! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe