Latest Instagrams
maanantai 14. maaliskuuta 2016

Marbella

Tehtiin Malagan reissun aikana yhteensä kolme päiväretkeä läheisiin kaupunkeihin. Rondaan, Benalmadenaan / Torremolinokseen sekä Marbellaan. Kaikki näistä oli vähän erilaisia, Rondassa upeat maisemat, Benalmadenasta mieleen jäi upea puisto ja Torremolinos nyt oli ihan turrepaikka. Marbella puolestaan on se rikkaiden alue, tänne muuttaa paljon ulkomaalaisia ja mm. George Clooneylle on kämppä täällä ;) Yks syy Marbellan retkelle oli myös Hard Rock Cafe, sillä mehän kerätään HRC- laseja!

Suosittelen muuten Malagaa myös jos haluaa tehdä retkiä lähikaupunkeihin. Malagasta pääsee tosi kätevästi ja edullisesti busseilla ja junilla lähikaupunkeihin. 

Marbella

Marbella satama

Marbella satama


P3080322

Marbellasta löytyi luksuskauppoja, oli Jimmy Choota ja Vuittonia. Luksuskaupat löytyi satama-alueelta, missä oli muutenkin hienoja aluksia ja luksusautoja. Mää en ite viihtys Marbellassa pitempää aikaa, mutta jos lomalta haluaa tasokkaita hotelleja ja vähän luksusta, Marbella sopii siihen hyvin. Itse tykkäsin kovasti asua Malagassa paikallisten suosimalla asuinalueella, jossa turisteja ei näkynyt. Sai paljon paremman käsityksen paikasta ja paikallisten elämästä kuin oleskelemalla pelkästään suomiturrejen alueilla. Mun mielestä Marbella on aika kaukana siitä millasta Espanjassa on. 

Marbellasta löytyi myös tosi kiva vanha kaupunki ja pikkukauppoja. Marbellan ranta oli myös ihana, tosin sielläkään ei pystynyt näin aikaisin keväästä vielä uimaan.

marbella vanhakaupunki

4 kommenttia:

 1. Hmm, Marbellassa ei ole tullut käytyä, mutta olet varmasti oikeassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä käymään :)

   Poista
 2. Tuonne olisi ihana päästä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää voisin kans jo lähtä takas! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe