Latest Instagrams
lauantai 19. maaliskuuta 2016

Malagan ostokset

Malaga oli tosi hyvä ostoskaupunki, siellä oli paljon pienempiä putiikkeja kuin sitten pari isoa ostoskeskusta. Paras ostoskeskus Malagassa on ehdottomasti Larios Centro, josta löytyy iso Primark, Zara, Zara Home, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius yms. Espanjalaiset merkit on tietenkin Espanjassa edullisempia, eli Zarakin oli noin 20% edullisempaa kuin Suomessa. T osti Zarasta uuden puvun itelle ja se maksoi huomattavasti vähemmän kuin Suomessa. Primark oli tietenkin ihan huippu, kaks jättimäistä kerrosta täynnä edullista (ja osittain huonolaatuista) tavaraa :D Jopa T ja T:n kaveri innostui shoppailemaan Primarkissa!

Eli vinkki numero 1 Malagan ostoksille on Larios Centro ostoskeskus. Siitä on helppo jatkaa matkaa vanhaan kaupunkiin ja kohti sen pieniä kujia. Vanhassa kaupungissa on myös samoja kauppoja, Zarat ja Mangot yms. Sieltä kuitenkin löytyy myös niitä sympaattisia pieniä kauppojakin. 

P3050095.jpg


Meikkejä ostin Larios Centrossa olevasta kosmetiikkakaupasta (en valitettavasti muista nimeä) ja ihan supermarketeista. Oon tainnut joskus mainitakin että tykkään käydä supermarketeissa ulkomailla, koska siellä tekee aina jotain hyviä löytöjä kosmetiikan osalta. Malagassa on iso supermarket, Carrefour, jossa oli myös tosi hyvä kosmetiikkaosasto. Löysin sieltä neljällä eurolla argan öljyä, joka on ihan super hyvää. Mun iho ei oo ikinä ollut näin pehmeä ja kosteutettu! Eli kannattaa tsekata myös supermarketit jos ettii edullista kosmetiikkaa! 

P3080267.jpg

P3080272.jpg


Vanha kaupunki ja Larios Centro on myös kätevä kiertää samalla ostosreissulla, sillä niiden välillä on vain vähän yli kilometri. 

Mitä mää sitten ostin Malagasta? Päätin tehä ostoksista videon, koska videolla on paljon kivempi höpöttää uusista kivoista meikeistä :D 

Psstt. Arvontaan ehtii vielä osallistua! :)

8 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia <3 Voi kun itse pääsisi joskus Zara Homeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää oisin voinut ostaa vaikka koko kaupan tyhjäksi ;)

   Poista
 2. Nauhallasi puhut jostain Tomista. Onko se sama herra, joka tekstipostauksissasi esiintyy pelkkänä teenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika helppo yhdistää ;)

   Poista
  2. Minne Teppo sitten katosi? Ja miksi Tomi on useimmiten vain T?

   Poista
  3. Musta on kiva kirjoittaa vain T. T ei mitenkään liity tähän blogiin, joten nimen mainitsemalla alkaa nopeesti tulla lisäkysymyksiä, kuten tästäkin huomaa :D Ei siinä oo mitään ihmeellistä, monessahan blogissa toista puoliskoa kutsutaan yhellä kirjaimella.

   Poista
  4. Mutta minne Teppo katosi?

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe