Latest Instagrams
tiistai 1. maaliskuuta 2016

February recap

Se on kuulkaas virallisesti kevät nyt! Maaliskuu vaihtui ja talvi on kärsitty ;) Musta on ihan huippua herätä kasilta auringonpaisteeseen eikä pilkkopimeään. Tässä vähän kuvia miltä mun helmikuu näytti.

Helmikuun alussa juhlittiin ystäväni tupareita ja heti seuraavana päivänä äitini tupareita Amarillossa. 

Käytiin Lunan kanssa ensimmäisissä agilitykisoissa.

Sushi

Käytiin ystäväni kanssa sushikurssilla, vähän oli hauskaa!! Ollaan koitettu tehdä sushia kotona pariinkin kertaan, mutta ikinä se ei onnistu :D Nyt saatiin kunnon ohjeita ja päästiin ite väsäämään sushia.

Before-after hair

Kävin kampaajalla ja sain aivan ihanan uuden värin.


Aloin harjoittelun ja pääsin tekemään kaikkia kivoja juttuja.

P2020110.jpg

Luin kaks kirjaa, 100 onnen päivää ja Sankarin. Kumpikin oli musta tosi tosi hyviä! Tuo 100 onnen päivää oli niin surullinen lopussa että itkin varmaan viimeiset pari kappaletta :D Siinä siis mies saa tietää sairastavansa syöpää ja päättää 100 päivän päästä matkustaa Sveitsiin tekemään eutanasian, jotta ei joudu kärsimään. Hän päättää elää 100 päivää ihan täysillä ja nauttia elämästä. Lopussa perhe on yhteisellä lomalla ja mies joutuu hyvästelemään vaimonsa ja lapsensa ja lähtemään yksin Sveitsiin. :( Kannattaa lukea, tuo kirja pistää miettimään että ikinä ei tiedä milloin on viimenen päivä. 

Sankari oli taas vähän erilainen kirja, sellanen self-help opas parempaan elämään :D Mutta siis hyvä sekin!

Helmikuussa käytiin myös kattomassa penkkarit, jossa mun pikkuveli oli. Ja herkuteltiin uudestaan Amarillossa. Nam!


Amarillo

Ja käytiin myös T:n kanssa leffassa kattomassa Deadpool.


Leffa

Helmikuussa vietettiin myös ystävänpäivää, jolloin oltiin T:n kanssa kummatkin töissä eikä päästy syömään mihinkään kivaan paikkaan. Töistä tullessa mua kuitenkin ootti yllätys ;)

P2140191.jpg

Aika mukava kuukausi oli, lähinnä mieleen on jäänyt pari hirveetä kurssia ja niihin liittyvät tehtävät. Ja tietenkin ihanat aurinkoiset ilmat mitkä lisääntyy koko ajan! Maaliskuu, I'm ready! 

1 kommentti:

  1. Mekin käytiin viikonloppuna poikaystävän kaa kattomassa toi deadpool! :D oli kyl ihan hauska leffa :>!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe