Latest Instagrams
keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Oman tyylin löytäminen

Mää möin tossa viikko sitten kirppiksellä paljon tavaraa ja silloin tuli vaan mieleen kuinka paljon mun tyyli on vuosien aikana muuttunut. Se nyt on varmaan ihan normaalia kun ikää tulee lisää, mutta en oo tullut aatelleeksi että kaikki pinkit korkkarit on hävinny kenkäkokoelmasta :D Nyt kenkäkokoelma koostuu jostain ihan muusta. Mää käytin todella paljon korkkareita lukiossa, just esim. niitä mun pinkkejä korkkareita ja muutenkin paljon Spirit Storen kenkiä. Mulla oli niitä niiiin paljon. Vieläkin on tallessa Spirit Storen kenkälaatikoita. Ajattelin että oon niin tyylikäs kun käytän korkkareita. Vieläkin liputan korkkareiden puolesta, koska ne tekee asusta heti kivemman, mutta nyt en käytä 12cm övereitä nilkkureita, jotka on koristeltu ties millä.

P9020667 kopio

Ennen Converset näytti mun mielestä tyhmältä. En käyttänyt nahkatakkeja, koska ne oli niin rokkeja mun tyyliin. En tykännyt pukeutua mustaan, paitsi housut sai olla mustat. Mun vaatekaapissa oli varmaan enemmän ruskeaa ja beigeä kuin mustaa. Mulla oli niin paljon tekonahkaisia huonolaatuisia korkkareita, että mulla oli oikeesti ongelma valita kengät kun piti kävellä enemmän. En voinut kuvitellakaan että oisin mennyt tennareissa lukioon tai yliopistolle vielä opiskelujen alussa. Baariin piti lähteä jossain pikkumustassa ja niissä pinkeissä korkkareissa. 

PB210012.jpg

PA280122.jpg

Ehkä musta on tullut vaan vanha, mutta nyt voisin kulkea Consseissa ja Niken tennareissa aamusta iltaan 365 päivää vuodessa. RAKASTAN nahkatakkeja, harmaata ja mustaa pukeutumisessa. Huonolaatuisia kenkiä ei ole, Spirit Storeltakin ehkä vain yhdet kengät ;) Baariin voi hyvin lähteä farkuissa ja nilkkureissa, koska ketä kiinnostaa :D 

PA260097.jpg


Kaivoin mun Flickr-tililtä asuja, joista erityisen paljon tykkään. Nää asut on mun mielestä just sellasta tyyliä, josta tykkään ja tälläsiin asuihin voisin pukeutua vaikka joka päivä. 

P5300036

Tää on kyllä kans yks lemppariasu, vaikka onkin niin tyttömäinen ja värikäs ;) Kyllä multa kesävaatteista onneksi vielä väriä löytyy, mutta aika monta liian överiä tai värikästä vaatetta lähti kirppikselle. Silloin kun alotin blogin niin en ois osannut kuvailla mun tyyliä. Ehkä se oli silloin just sellasta oman tyylin etsimistä, koska tykkäsin erilaisista tyyleistä ja pukeuduin maanantaina klassisesti bleiseriin, tiistaina nahkatakkiin ja kokomustaan, keskiviikkona tyttömäisesti mekkoon ja korkkareihin. Ei siinä mitään vikaa, mutta tykkään että nykyisin vaatehuoneessani on vähemmän tavaraa kun tietää tasan tarkkaan mistä tykkää. Ei tarvi säilyttää 10 bleiseriä ihan vaan jos joskus haluais käyttää niitä. Nyt niitä on 1, mustana tietty. 

En mää kyllä vieläkään tiedä miten mun tyyliä kuvailisin, mutta pinkki se ei ainakaan ole. Eikä enää niin kovin klassinen. Suosituimmista blogeista tykkään tosi paljon P.S I love fashionin Lindan tyylistä, varsinkin vanhojen asukuvien koontia on hauska katsoa. Niissä huomaa saman kuin mulla, ennen oli tosi klassista ja simppeliä, nyt ei niinkään klassista. Toinen suosikki on Kenza, aivan upeita asuja <3 

1 kommentti:

  1. Kaikki asut ovat oikein kivoja, paitsi tuo ulkona kuvattu. Punaraidallinen mekko sopii sinulle oikein hyvin ja tietysti muutkin lyhyet mekot, koska sinulla on kauniit sääret ja polvet.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe