Latest Instagrams
maanantai 1. helmikuuta 2016

Motivaatiota terveelliseen elämään

Kaikille on varmaan tullut selväksi että tykkään lukea? :D Innostuin lainamaan kirjastosta pari treenikirjaa ja muutenkin tekisi mieli hommata jotain reseptikirjoja terveellisiin ruokiin. Haluaisin muuttaa mun ajattelutapaa tän terveellisen ruokavalion kanssa niin että söisin terveellisesti ja hyvin sen takia että voisin paremmin, enkä vain sen takia että en liho. Koitankin siis keksiä terveellisiä ruokia, sellasia ruoka-aineita jotka ois hyväksi kropalle. Mun mielestä tälläset kirjat on hyviä siihen, blogien lisäksi. 

P1250066.jpg


Tässä Bodylicious kirjassa oli sopivasti treenivinkkejä, ruokavaliovinkkejä sekä ihan vaan motivaatiota jatkamaan terveellisellä linjalla ja jatkamaan treenejä. Mää tykkäsin siitä että tän kirjan kirjottajiin pystyi samaistumaan, tässä kerrottiin mm. siitä miten selvitä viiniövereistä pilaamatta ruokavaliota täysin. Tosi monesti näissä fitnesskirjoissa / blogeissa ne ihmiset on sellasia, jotka ei ikinä syö karkkia tai muita herkkuja ja keskitytään vain siemeniin ja protskujauhoihin. Tykkäsin siis siitä että tässä avoimesti kerrottiin että myös kirjoittajat käyttävät mm. alkoholia silloin tällöin ja että sallivat itselleen kaiken kohtuuden rajoissa.


P1250070.jpg

Tiesin että alkoholissa on paljon kaloreita, mutta kirjassa mainittiin että Pina Coladassa olis 500 kaloria?! Miettikää, 500 kaloria yhdessä drinkissä. Ihmekkään että sellaset pubiruusut lihoo ;D 

P1250071.jpg

Eiku lenkkarit jalkaan ja treenaamaan ;) Kertokaa mulle vinkkejä hyvistä treenikirjoista / blogeista! 

2 kommenttia:

  1. Hei tuo kirja näyttää mielenkiintoselta:D Pitäsköhän itekki käyä lainaan tuo joskus että sais vähä motivaatiota ;) Kerran lainasin jonku kirjan, jossa oli kaikista treeniliikkeistä kuvat että missä lihaksessa sen pitäis tuntua ja miten se liike tehään! Se oli tosi hyvä, mut en kuollaksenikaan muista sen nimee :D Ääääh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä hyvältä kirjalta! Mää kyllästyn aika nopeesti samoihin salitreeneihin niin tälläsista kirjoista on kiva bongailla uusia liikkeitä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe