Latest Instagrams
tiistai 9. helmikuuta 2016

Kuulumisia

Hiphei! Vapaa viikonloppu takana ja uus kouluviikko pärähti käyntiin vasta tänään. Mulla on tällä hetkellä pari aika ärsyttävää kurssia menossa, ne on sekä vaikeita että myös vähän sellasia, jotka ei niin kiinnosta. Koulu vie siis jonkun verran aikaa tällä hetkellä, mulla on vielä pari tenttiä tulossa sekä joka viikkoisia tehtäviä. Onneksi koko ajan kohti kevättä helpottaa ja loppukeväästä ei oo hommia juuri ollenkaan. Loppukevät onkin pyhitetty blogille, sillä valoisat päivät oikein houkuttelee kuvaamaan ;) Mää kävin myös yks päivä juttelemassa gradusta opettajani kanssa ja tultiin siihen tulokseen että pystyisin valmistumaan jo tämän vuoden joulukuussa. Mulla jäis vuodelle vain yks kurssi ja gradu, eikä mulla todellakaan vuotta mene gradun kirjoituksessa. Tavallaan olisin sitten ihan "turhaa" yliopistolla sen puoli vuotta ja venyttäsin gradun tekoa. Niin se vaan tämä tyttö valmistus 4.5 vuodessa ;) Taitaa nykyisin olla aika harvinaista että ihmiset valmistuu edes siihen viiteen vuoteen. Moni onkin sanonut mulle että miks en vaan kirjota vuotta gradua ja nosta opintotukea, sitä kun kuitenkin on niin paljon jäljellä. Mää en ymmärrä tollasta ajattelutapaa, sillä en mitenkään jaksais olla vain kotona ja kirjotella gradua ja toiseksi onhan toi ihan resurssien hukkaamista, jos pystys valmistumaan mutta ei halua. 

Onneksi tässä on kuitenkin aikaa ja jos oman alan töitä ei löydy heti niin voin sitten nostella tuota ylimääräistä opintotukea ;) Tämmöstä siis mielessä täällä, vähän kyllä hirvittää ajatella valmistumista, sitten pitäs olla "aikuinen". 

5 kommenttia:

 1. No sittenhä me mennään joku kerta(tai pariki) taas kuvailemaan kerta loppukeväästä ei oo hommia ;) Hihi! Ja hei vähän kiva että valmistut jo tänä vuonna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehottomasti! Muuten kyllästyn kotona ;D

   Poista
 2. Etkös sinä ole ollut "aikuinen" jo pitkän aikaa? Asut avoliitossa Teen kanssa, opiskelet ja käyt työssä. Mitä sinulla vielä puuttuu "aikuisuudesta" tällä hetkellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eiköhän sitä virallisesti olla aikuisia oltu jo jonkun aikaa, mutta jotenkin kun valmistuu ja on lopullisesti kaikki koulut käyny niin tulee sellanen olo, että on oikeesti "aikuinen" :D Tyyliin että nyt iso asuntolaina, farmari ja lisää koiria ;D

   Poista
 3. Tai skidejä ...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe