Latest Instagrams
lauantai 13. helmikuuta 2016

Kumpparit

Viime päivinä ilmat on ollu ihan kauheat ja oon kulkenu kaikki päivät kumppareissa. Noi Hunterin kumpparit oli kyllä paras ostos ikinä!

P2100179.jpg


Jee oon vihdoin saanut kuviin näkyviin meikkiä :D Meikkien kuvaaminen on jotenkin tosi vaikeeta. Ylhäällä näkyy kuitenkin vähän coutour-meikkiä, josta oon niiin innostunut. Näyttelin tossa joku aika sitten uusia meikkejä joita NordicFeeliltä tilasin, mutta noista countourpuikoista täytyy postata kyllä vielä erikseen. Tollaset puikot on niin kätevät kun voi suoraan puikosta levittää siihen kun haluaa. 

P2100185.jpg

P2100174.jpg

Ilmat on ollut niin kauheet ja se tarkoittaa myös sitä että ei oo innostanu pukeutua mihinkään. Mihinkään muuhun kuin ees vähän vettä pitävään takkiin ja kumppareihin. Suomen neljä vuodenaikaa, pikemminkin kokoajan yks, syksy. No onneksi mennään kokoajan valoisampaan suuntaan, ehkä nää ilmatkin tästä joskus paranee ;) Ainaki saa hyvällä syyllä käyttää näitä ihania kumppareita ja juosta lätäköistä kuin mikäkin lapsi. Se on muuten oikeesti aika hauskaa kahlata lätäköissä ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe