Latest Instagrams
tiistai 16. helmikuuta 2016

Kohti harmaata tukkaa

Moi! Kävin tänään kampaajalla ja vitsi kuinka kiva tukka mulla on!! Oon Instagramissa ja muualla kuolannut harmaansävyisen tukan perään, mutta ihan harmaaksi en kuitenkaan uskaltanut tukkaa laittaa. Tosi kiva saatiin tästä ja nyt onkin sitten hommana ylläpitää tätä viileetä väriä. Oon tottunu käymään kahesti vuodessa kampaajalla ja värille ei oo tarvinnu ite tehä mitään. Mulla on aina ollut sellanen väri että juurikasvu ei siitä juuri näy, joten nyt joutuu sitten turvautumaan suoraväreihin ja sävyttäviin aineisiin :D

Untitled

Untitled


Tässä kahessa eri valossa kuvattuna! Ihan mieletön! Huomenna parempia kuvia jos ollaan T:n kanssa valoisan aikaan kotona. I looooove it.

4 kommenttia:

 1. Oiih! Ihana!! Sopii sulle täydellisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Mää tykkään kans hulluna :)

   Poista
 2. Todella upealta näyttää! :3
  Heh, mulla on ollut nyt harmaa tukka useamman kuukauden ja mä niin tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo vitsi että oon innostunu harmaasta tukasta, saa nähä uskallanko ens kerralla värjätä oikeesti harmaaksi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe