Latest Instagrams
perjantai 26. helmikuuta 2016

Höpinää

Huomenta! Me tultiin just Lunan kaa aamulenkiltä, ihana ilma vaikka vähän kylmä onkin. Tykkään paljon enemmän tollasesta raikkaasta talvi-ilmasta kuin nollasta asteesta ja loskasta. Aattelin tulla höpötteleen näin heti aamusta, sillä musta tuntuu että kunnon höpinäpostauksia ei oo vähään aikaan ollut. Okei, just aiempi videopostaus oli :D 

P2240272.jpg

Tosiaan tasan viikko ja me lähetään Espanjaan! Jiiiihaaaa! Kohta täytyykin alkaa miettimään mitä pakkaa mukaan ja montako kirjaa tarvii :D Meillä on tosi pitkä vaihtoaika Helsingissä, joten ehditään varmaan käymään keskustassa. Malagasta ollaan myös jo suunniteltu monta retkikohdetta, käydään ainakain Marbellassa, Rondassa ja Torremolimossa. Kuten sillo aiemmin sanoin, T:n hyvä kaveri asuu Malagassa, joten se on hoitanut meidän retkien suunnittelun. Outoa lähtä reissuun silleen että en ees tiiä missä alueella me yövytään, kun normaalisti suunnittelen ja merkkailen tyyliin kivoja kohteita karttaan. Nyt mulla ei oo ees karttaa! :D 

Espanjanssa ollaan viikko ja tullaan viikonlopuksi töihin, sitten taas matka jatkuu. Tällä kertaa otetaan suunnaksi Ruka ja lähdetään ystävien kanssa viideksi päiväksi lasketteleen. Oltiin samaan aikaan viimekin vuonna, tuo viikko 11 on just sopiva kun rinteissä ei oo niin järkyttävästi porukkaa. Sattui siis sopivasti kaks reissua peräkkäin, mutta muuta ei tällä hetkellä ookaan tiedossa.

P2240295.jpg

Mutta ei sillä ettenkö suunnittelisi.. Sri Lanka on tällä hetkellä yks mikä kiinnostas tosi paljon, mutta meidän täytyy oottaa että kesän suunnittelmat selviää töiden osalta. T:n täytyy tehdä harjoittelu joko kesällä tai syksyllä, joten saa nähdä milloin päästään reissuun. Mää itse pääsin muuten harjotteluun yhelle USA:laiselle yritykselle ja teen siis töitä etänä. Aivan unelmien duuni, mää niin toivon että saisin jatkaa tässä hommassa. Kyseessä on siis markkinoinnin hommat ja oon päässy jo lyhyessä ajassa tekemään ja oppimaan vaikka mitä. Ja mikä parasta, kaiken duunin voin hoitaa kotona viltin alla ;) Mun pomo sanoikin että rakastaa sen työtä kun sitä voi tehä Intiasta, Thaimaasta tai vaikka Oulusta. Sopis mulle! Kevään ajan mulla on siis yks homma enemmän, mutta tää on niin mukavaa että ei haittaa yhtään.

Sellasta siis tänne, matkojen suunnittelua ja töitä. Mulla on muuten tarkoitus postailla kovasti myös Espanjasta, sillä T:n kaveri on innokas kuvaaja, joten ajattelin houkutella sen mun asukuvaajaksi ;) Ja tietenkin maisemat on tuolla varmasti huippuja, joten kuvia ihanasta aurinkoisesta Malagasta tulossa kyllä!

4 kommenttia:

 1. vitsi miten kivannäköinen huivi sulla! tykkään tosta kuosista tosi paljon :>!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää tykkään tosta kun se on niin iso, tohon on kiva kääriytyä aina luennoilla :D

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus, oot tosi söpö ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe