Latest Instagrams
maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuosi 2016

Menneen vuoden kooste löytyypi täältä, nyt keskitytään vuoteen 2016! Oikeesti, 2016 jo. Tuntuu että jostain vuodesta 2005 ei oo ees kauaa :D Mää en tänäkään vuonna halua tehdä mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia, koska niitä ei tule kuitenkaan pidettyä. Viime vuoden alussa listasin kuitenkin toiveita / suunnitelmia tulevalle vuodelle ja ajattelin tehdä nyt samoin. Tälle vuodelle ei ole mitään suuria suunnitelmia, mutta toivotaan että jotain huippua tulis vastaan. Reissuja ollaan tottakai jo suunniteltu, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. 

2016

Mun suurimmat toiveet tälle vuodelle liittyy tähän blogiin, kuntoiluun, matkailuun sekä työelämään. Toivon että motivaatio tätä blogia kohtaan pysyy yllä ja kehityn tässä hommassa eteenpäin. Toivon että otan jatkossa enemmän asukuvia ja aina vain parempia sellaisia. Motivaatio treenaamista kohtaan on tietenkin korkealla näin vuoden alussa ja toivon että se jatkuu kuten aiemminkin. Oon treenannut koko viime vuoden enemmän tai vähemmän, lähinnä tuo terveellinen ruokavalio ei mulla aina onnistu. 

Meillä on myös pari reissua suunnitteilla, loppukevääseen sekä loppukesään/syksyyn. Reissusuunnitelmat voi vielä muuttua moneen otteeseen, joten ei niistä vielä sen enempää. Matkustaminen on tällä hetkellä se mikä motivoi eniten. En kaipaa mitään niin paljon kuin auringon tunnetta iholla ja hiekkaa varpaissa. Tällä hetkellä on sellanen fiilis että voisin elää nuudelilla jos vain pääsisin reissuun.Toivon siis että jaksan treenata koko vuoden aktiivisesti ja panostaa ruokavalioon. En halua tehdä mitään "laihdu 5 kiloa" -toiveita, koska ne ei toteudu kuitenkaan :D Haluan kuitenkin saada tuloksia ja niitä tuloksia ei saada mun joulukuisella ruokavaliolla. Otin heti joulun jälkeen varaslähdön terveellisempiin elämäntapoihin ja treenijutuista kirjoittelinkin viime viikolla.Kuten kirjottelin tuossa vuosi 2015 -postauksessa, syksy ja loppuvuosi on ollut tälle blogille hyvää aikaa. Oon panostanut tähän enemmän ja toivon että vuosi 2016 on Kenkäfriikin vuosi ;) Toivon paljon kivoja asukuvia, arkisia fiilispostauksia ja sekaan vielä spesiaalimpia postauksia. (Kuten esimerkiksi tämä Köyhä opiskelija matkustaa -postaus(Kuvat weheartit)

Mää itseasiassa keksiin sittenkin kaksi oikeaa lupausta! Lupaan ostaa uuden sohvapöydän :D Meidän nykyinen sohvapöytä on ihan oikeasti rikki ja ollaan suunniteltu sen ostamista ainakin vuosi. Ei vaan saada aikaiseksi, joten olohuonetta koristaa sohvapöytä, jonka koira on purrut ja pajukorit ei kohta muistuta enää koreja. Lupaan myös lukea väh. 12 kirjaa, eli yhden joka kuukausi. Mua harmittaa kun välillä ei mukamas ole aikaa lukea, mutta aikaa koneella istumiselle kyllä on..

Ootteko te tehnyt uuden vuoden lupauksia? :)

2 kommenttia:

  1. En halunnut tehdä mitään isoja lupauksia, koska pelkään kans et ne ei toteudu kuitenkaan... :D Mutta haluaisin myös panostaa enemmän blogiin, säästää edes vähän rahaa ja matkustaa ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja juttuja sun listalla! :) Mää alotin kans säästämään heti joulun jälkeen!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe