Latest Instagrams
lauantai 9. tammikuuta 2016

Vuoden eka reissu

Me ollaan varattu vuoden ensimmäinen reissu! Reissu on maaliskuussa ja lähdetään meidän talvilomalla kohti Espanjaa. Meidän ei ollut tarkoitus lähtä mihinkään ennen loppukevättä, mutta T:n hyvä kaveri on muuttanut Malagaan, joten lähdetään sen luokse kyläilemään. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, T näkee pitkästä aikaa kaveriaan ja samalla päästään reissuun. Yövytään T:n kaverin luona, joten hotellia meidän ei tarvitse maksaa eli päästään pelkästään lentojen hinnalla. Meille luvattiin myös all inclusive -palvelu ruokineen ja juomineen ;) 

malaga
Kuva Googlesta

Mää oon käynyt Espanjassa viimeksi lapsena, lomailtiin siellä perheen kanssa useampaankin otteeseen, joten kiva päästä käymään siellä uudelleen. En oo vielä ehtinyt hirveesti suunnittelemaan reissua, mutta ajateltiin tehdä ainakin päiväretki Marbellaan. Lisäksi luvassa myös shoppailua, sillä tämä tyttö on nyt shoppailulakossa. Säästän kaikki rahani tuonne, sillä Zaran hintataso on Espanjassa alhaisempi ;) Raportoin myöhemmin miten mun säästöprojekti etenee ja miten shoppailulakko on pitänyt. 

Onko kenelläkään hyviä vinkkejä Malagaan?

7 kommenttia:

 1. Voi vitsi kyllä kelpaiskin päästä johkin lämpimään :D! Malaga vaikuttaa niin ihanalta paikalta.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Just palelen täällä sohvalla, kyllä aurinko ja lämpö kelpais <3

   Poista
 2. Oi, Malaga on hyvä valinta maaliskuulle, kun siellä voi hyvällä tuurilla olla jo tosi lämminkin! Multa löytyy muutama Malaga postaus http://www.rantapallo.fi/kaksu/?s=malaga&submit=Haku
  Siellä ne mun mielestä tärkeimmät eli ostokset, palatsi ja linnoitus (käykää ainaki näköalojen takia!). Ja saa kysyä jos tulee jotain mieleen. Melkee viikon päivän vietettiin rentoa tuolla Andalusian kierroksen päätteeksi. :) Jos jossain kävisin päiväretkellä se olisi Cordoba sisämaassa, mun lempparein koko espanjassa. Sellainen ihanan paikallinen kulttuurihistoriallinen paikka. Granadaa ja Rondan rotkojahan siinä ympärillä myös paljon kehutaan. Niitä ei itse ehtinyt viimeksi katsastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää kävinkin jo sun blogissa kattelemassa postauksia! Cordoba kuulostas kans kivalta, siellä ois ehkä enemmän nähtävää ku Marbellassa. Toisaalta haluaisin käydä kummassakin, mutta viikko on niin lyhyt aika :( Onneksi meillä on varmasti Malagassa yöpaikka myös uudestaan ;)

   Poista
  2. Katja / Historia de Viajes11.1.2016 10.55

   Joo tossa lähistöllä on niin älyttömästi nähtävää, että ei viikko riitä yhtään mihinkään! :D Munki tekis mieli niin palata, koska jäi niin paljon näkemättä...

   Poista
 3. Oltiin toissa kesänä kavereiden kans Benalmadenassa Malagan lähellä ja tehtiin päivä reissu Malagaankin. Vitsi se oli niin upea paikka, et haluan ehdottomasti mennä sinne vielä uudestaan!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe