Latest Instagrams
sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Viikonloppu

Mulla on ollut aika kiva viikonloppu! Oon ollu koko viikonlopun töissä, mutta oon ehtinyt tekemään myös muutakin. 

PicMonkey Collage
PicMonkey Collage1


amerikkalainen painajainen

Ollaan ulkoiltu Lunan kanssa, syöty terveellisesti kanasalaattia ja oon käynyt sekä lauantaina että tänään treenaamassa. Tänään kävin jo perinteeksi muodostuneessa sunnuntai-illan BodyCombatissa ja ai että oli taas kivaa! Tosta tunnista tulee kyllä niin hyvälle tuulelle. Suurin osa mun ajasta töiden jälkeen on kyllä kulunut ton kirjan parissa, jäin ihan koukkuun! Bongasin ton kirjastosta ja koska tykkään kaikista vankilasarjoista, aattelin että toiki voi olla hyvä. Tossa kirjassa suomalainen Tapani Koivunen joutuu USA:ssa vankilaan talousrikoksesta, johon Koivunen on syytön. Pako ja Orange is the new black on mun lemppari sarjoja, joten oon jäänyt tähänkin ihan koukkuun. En malta lopettaa lukemista kun haluan selvittää miten Koivunen selvittää ton sotkun :D 

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu, tsemppiä maanantaihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe