Latest Instagrams
torstai 7. tammikuuta 2016

Vapaapäivä Ikeassa

Eilen me lähettiin isin kanssa käymään Haaparannassa, koska piti päästä Ikeaan! Mää tein tässä pientä muutosta meidän keittiöön ja tarvin sieltä kaikenlaista pientä tavaraa. Oon tainnutkin mainita että oon innostunut harmaasta, niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. Makkariin vaihdoin harmaan päiväpeiton ja ostin harmaansävyisiä tyynyjä. Sillo ku ollaan T:n kanssa tänne muutettu, sisustettiin paljon ruskean eri sävyillä, joten myös keittiön pöytä meillä on tummanruskea. Se on jotenkin tosi ankea kun se on niin tumma eikä siinä voi esim. mitään kuvia ottaa. Tähän löytyi nopeasti ratkaisu, sillä ostin Bauhauksesta kympillä kontaktimuovia ja nyt on pöytä ihan erinäköinen!

P1060130.jpg

P1060127.jpg

Tadaa! Mää tykkään tästä niin paljon että hymistelen tyytyväisenä aina kun ohi kävelen ;D Muistatteko kuinka vaikeeta oli kontaktoida koulukirjoja koulussa? Aina jäi niitä ärsyttäviä ilmakuplia? No tän kanssa oli ihan sama juttu! Aika monta kertaa otettiin koko juttu irti ja aloitettiin alusta, mutta yllättävän hyvä siitä tuli. Pari pientä ilmakuplaa löytyy kun ihan läheltä kattoo, mutta näin siitä ei huomaa mitään! :) 


ikea

Eka pysähdys Ikeassa oli aamupala! / Lisäksi ostin Ikeasta suurentavan peilin vessaan, noi puunväriset tabletit, uuden lampaantaljan, tuoksukynttilän, vessanmaton, ton kasvin ja kaks tyynynpäällistä. Niin ja Lunalle tuliaiseksi kaks uutta pehmolelua! :D 


PicMonkey Collage

Eilen (ja tänään) oli ihan superkylmä, joten kaivoin kaapista mahollisimman lämpimän neuleen. Ei kyllä yhtään haitannut viettää tollasta jäätävän kylmää päivää Ikean lämmössä :D Toi oikealla oleva kuva on otettu meidän parvekkeen ovesta, kertoo varmasti hyvin näistä lämpötiloista. 

Tällä hetkellä Foreca näyttää -27 astetta, tuntuu kuin -37 astetta. Siis oikeesti, -37?!?! Nyt osaa niin arvostaa lämmintä parkkihallia :D Tänään mun suunnitelmissa on laittaa sama lämmin neule päälle, hautautua teekupin kanssa sohvalle ja lukea tenttiin. 


Mitä tykkäätte mun DYI-pöydästä? :)

4 kommenttia:

 1. Siis Bauhausista, ei Bauhauksesta! Suurentava peili on kätevä vessassa. Boobsit näyttävät heti isommilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää ajattelin käyttää sitä ihan meikkaukseen :D

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen tuo pöytä! :)

  elamanikuvina.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe