Latest Instagrams
lauantai 23. tammikuuta 2016

Meikkiostoksia

Oon niin innostunut meikeistä viime aikoina ja oonkin testaillut uusia meikkejä. Mm. korostusvoide on tullut jäädäkseen meikkivalikoimaani ja vähän oon päässyt myös countourin makuun ;) Siihen mulla puuttuu vielä kunnollinen paletti, sillä tilasin yhden eBaysta ja se oli ihan huono.. Sillä pystyy kuitenkin harjoittelemaan, vaikka mitään kovin hyvää jälkeä sillä ei saakaan aikaiseksi.

PB110057.jpg

PB110058.jpg

Tää H&M:n korostusvoide on ehdoton lemppari ja tosi hyvä, varsinkin hintaansa nähden. Käytän tätä koko naamaan meikkivoiteen alla, jolloin tää kuultaa ihanasti läpi. Tää on aika tujua tavaraa ja naama kiiltää tosi paljon jos päälle ei laita meikkivoidetta. 

PB110060.jpg

Lisäksi oon ostanut kaks uutta peitevoidetta, toinen on Urban Decayn ja toinen Viva La Divan. Toi Urban Decayn peitepuikko on mielestäni parempi, joten toi toinen kulkee mukana laukussa "hätävarana", jos päivän aikana tulee tarve peitevoiteelle. 

PB110065.jpg

PB110067.jpg

Lisäksi löysin jo viime vuoden puolella Tampereelta aivan yyyyber hyvän rajauskynän. Tää pysyy tosi hyvin ja on helppo levittää, ainoa miinus siitä että tää kuivuu tosi nopeesti. Oikeesti, tosi nopeesti. :( 

PB110068.jpg


Tampereelta ostin silloin myös tän Marimekon pussukan, mikä on tosi kätevä kaiken pikkutavaran kulettamiseen laukussa. En tykkää että huulirasvat tai purkat on pitkin laukkua, joten ne kaikki mahtuu kätevästi tähän. Tässä piän myös vähän meikkejä, joita päivän aikana saattaa tarvita. Ylimmässä kuvassa näkyy myös kaks huultenrajauskynää, jotka oon löytänyt, mutta niiden käyttö on jäänyt aika vähäiseksi. Jotenkin toi huulimeikkien käyttö ei oo yhtään mun juttu, vaikka kovasti niitä haluaisinkin käyttää!

3 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen tuo eyeliner on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa hups se unohtu! Se on Viva La Divan myös :) Saa esim Kicksistä ja Nordicfeelistä.

   Poista
 2. Mullakin on tuo UD:n peitevoide, ihan huippuhyvä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe