Latest Instagrams
torstai 14. tammikuuta 2016

Hay tarjotinpöytä

Vihdoin me ollaan ostettu uus sohvapöytä! (Yksi uuden vuoden lupauksista tehty ;) ) Meidän edellinen oli jo huonossa kunnossa, Luna jyrsi siitä palasia pentuaikana eikä olla saatu aikaiseksi ostaa uutta. Enkä oikein edes löytänyt mieleistä sohvapöytää, monet pöydistä on todella massiivisia eikä sellainen tänne meidän 50 neliön kaksioon oikein passaa.

Stockan sivuilta löysin sitten sen oikean pöydän viime vuoden puolella. Olin näitä pöytiä nähnyt aiemminkin blogeissa, mutta jostain syystä en ollut tätä ottanut huomioon kun pöytiä etsiskelin. Tää on niin täydellinen meidän olkkariin!!

P1120024.jpg

P1120019.jpg

Loppujen lopuksi tilasin tän kuitenkin Finnish Design Shopista, koska tää loppui Stockan verkkokaupasta. Viimeksi tuunasin ton meidän keittiön pöydän ja nyt ku hommattiin uus olkkarin pöytä niin mun sisustushaaveet tähän kämppään alkaa olla siinä. Jotain tekstiilejä täytyy vaihtaa, mutta mitään isompaa ei varmaan oo vähään aikaan luvassa. :) 

6 kommenttia:

 1. Tuollainen on itsellänikin haaveena, ei kuitenkaan nykyiseen kämppään.. :) Onko tuo teidän valkoinen vai vaaleansininen? En ole tosin vaaleansiniseen koskaan törmännyt mutta omassa näytössäni tuo teidän näyttää sen väriseltä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on valkoinen! :) Kieltämättä valo vähän vääristää väriä :D

   Poista
 2. Tosi kaunis pöytä! :) Kelpais kyllä mullekkin :)

  VastaaPoista
 3. Olen kanssa alkanut haaveilemaan tuollaisesta pöydästä! :) Sopisi meidän olohuoneeseen täydellisesti kevyen olemuksensa ansiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään kans siitä että toi on tosi kevyt ja olkkari näyttää jotenkin tilavammalta kun on sirompi pöytä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe